Aυτό το body από τα Zara είναι το πιο σικ και ευκολοφόρετο κομμάτι αυτή τη στιγμή

Aυτό το body από τα Zara είναι το πιο σικ και ευκολοφόρετο κομμάτι αυτή τη στιγμή
Κάνοντας scroll down στις νέες κυκλοφορίες του αγαπημένου μας ισπανικού brand Ζara, ανακαλύπτουμε όλα τα καινούρια κομμάτια και τις πιο εντυπωσιακές ιδέες για τα πάρτι που έρχονται και είμαστε καλεσμένες σε αυτές τις γιορτές.

Κομμάτια αστραφτερά, με λαμπερές παγέτες, ζωηρά κρόσσια που χαρίζουν κίνηση και θεατρικότητα. Όλα τους υπέροχα και ξεχωριστά, στ’αλήθεια αποπνέουν εορταστική διάθεση και party mood που θέλουμε να μας παρασύρει στους ρυθμούς των φετινών γιορτών. Ανάμεσα όμως σε όλη αυτήν την λάμψη δεν μπορούμε να μην αναζητήσουμε κομμάτιακλασσικά και basic, όπως ένα πουκάμισο από εκλεπτυσμένο και καλό ύφασμα. Έτσι ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφεται όταν το μάτι μας έπεσε σε αυτό το ιδιαίτερο body Ζάρα και νιώσαμε σαν να κάναμε την πιο μεγάλη fashion ανακάλυψη μετά από καιρό. διαβάστε παρακάτω...

Βρήκαμε το τέλειο πανωφόρι και είναι λεοπάρ! Που θα το βρείτε και πόσο κοστίζει;



Δεν είναι ένα απλό κορμάκι. Όπως ήδη ανέφερα το ύφασμα του θυμίζει πουκάμισο αλλά ταυτόχρονα και σακάκι, με το ιδιαίτερο κόψιμο με γιακά-πέτο και τους ελαφρά τονισμένους ώμους.

Σε chic off white απόχρωση που το κάνει ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις και θηλυκό, βαθύ ντεκολτέ.



Η Kate Middleton φόρεσε Zara και το κομμάτι είναι ήδη sold out!










Μας αρέσει γιατί ενώ το σχέδιο του είναι πρωτότυπο και πολύ ιδιαίτερο, μπορεί να φορεθεί εύκολα και να συνδυαστεί με διαφορετικούς τρόπους, όχι μόνο μέσα στις γιορτές αλλά και μετά σε all day σύνολα από το πρωί στο γραφείο, μέχρι αργά σε μια βραδινή έξοδο.

Με σμόκιν παντελόνι και σακάκι, με μια κoμψή pencil φούστα, με πλισέ μίντι, αλλά και το τζιν σου και μέσα από ένα εμπριμέ κιμονό!

Το ακόμα πιο τέλειο είναι η τιμή του, αφού ενώ δείχνει formal μπορείς να το αποκτήσεις μόνο με 29,95 ευρώ. Αυτό το κορμάκι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και αμέτρητες περιστάσεις και καμιά από τις φίλες σου δεν θα πιστεύει πως είναι πραγματικά body!



Αυτά είναι τελικά τα χειρότερα παπούτσια για τα πόδια, σύμφωνα με τους ειδικούς




bovary.gr