Sneakers με φούστα; Just do it!

Sneakers με φούστα; Just do it!

Δύο κομμάτια εκ διαμέτρου αντίθετα σε ύφος και look αποτελούν ίσως τον πιο δυνατό συνδυασμό για να εξωτερικεύσεις τον «θηλυκό» εαυτό σου!

Τα αθλητικά παπούτσια «παίζουν» σε πιο feminine τερέν και είναι με διαφορά… οι νικητές του στυλ! Διαβάστε παρακάτω...

Aπό τη Λίτσα Αναστασάκη

FLORAL

Τα «κλασικά» All Star(άκια) δεν λείπουν από την ντουλάπα σου. Συνδύασέ τα με μια midi αέρινη εμπριμέ φούστα και ένα πλεκτό πουλόβερ σε φαρδιά γραμμή. Δώσε βάση να είναι στους ίδιους χρωματικούς τόνους και αναβάθμισε το look σου με μια μικρή ταμπά τσάντα.

Δείτε ακόμη:Οι παντελόνες κάνουν comeback! Δημιούργησε το πιο μοδάτο outfit για τις πιο stylist street εμφανίσεις σου!

Δείτε ακόμη: Συνδύασε το μαύρο παντελόνι σου με το απόλυτο χρώμα της Άνοιξης για τις πιο stylish εμφανίσεις σου!

TUTU

Σου φαίνεται η τούλινη φούστα λίγο πιο βραδινή; Κάν’ την πιο casual φορώντας την με ένα ζευγάρι αθλητικά σε έντονο χρώμα. Θα κάνεις τον girly χαρακτήρα της πιο sporty-chic.

ΠΛΙΣΕ

Την αγαπήσαμε όλο τον χειμώνα και θα τη φορέσουμε και την άνοιξη. Θα αφήσουμε τη μεταλλιζέ κατά μέρος και θα επιλέξουμε μια πλισέ φούστα σε παλ απόχρωση. Πες «όχι» στα ψηλοτάκουνα και βάλε τα λευκά σου sneakers. Θα αποκτήσεις ένα πλήρες ενημερωμένο street style, που θα γίνει λίγο πιο rock με ένα μαύρο biker jacket.

ΜΙΝΙ

Οι τάσεις της νέας σεζόν «ψηφίζουν» mix printed σύνολα. Floral και stripes συνδυάζονται και εσύ φοράς τη mini φούστα σου με τα αθλητικά. Έτσι το αγοροκόριτσο αναδεικνύει αυτόματα τη θηλυκότητά του.