Κάνει θραύση αυτή η σαλοπέτα στα H&M - Βγαίνει σε 4 χρώματα

Κοστίζει μόνο 29,99 ευρώ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κάνει θραύση αυτή η σαλοπέτα στα H&M - Βγαίνει σε 4 χρώματα

Η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020 κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι πως μεταξύ άλλων items μια σαλοπέτα κάνει μεγάλη θραύση σε πωλήσεις! Βγαίνει και σε 4 διαφορετικά χρώματα για τις πολύ απαιτητικές.

Είναι... αισθησιακή και κοστίζει μόνο 29,99€! Θα την συνδυάσεις σίγουρα με sneakers αλλά μπορείς να την φορέσεις και σε μια νυχτερινή έξοδο με ψηλά παπούτσια! Σου έχουμε tips παρακάτω για να την βάλεις και να απογειώσεις το look σου!

Denim dungaree dress

H&M σαλοπέτα

Μπορείς να την κάνεις δική σου πατώντας εδώ!

Ωστόσο, σου βρήκαμε και συγκλονιστικά t-shirt με στάμπες από τη νέα συλλογή των Bershka για να την συνδυάσεις!

Πώς να συνδυάσεις σωστά την σαλοπέτα που κάνει θραύση στα H&M

  • Για μια κομψή εμφάνιση η τζιν σαλοπέτα μπορεί να φορεθεί με ένα απλό πουκάμισο σκέτο ή με διακριτικές λεπτομέρειες, τις κλασσικές γόβες σου και αξεσουάρ στα δάκτυλα γιατί αυτό που κάνει την διαφορά είναι πάντα ή μικρή πινελιά στο τέλος.
  • Η ανοιχτόχρωμη denim σαλοπέτα μπορεί να δημιουργήσει ένα casual στυλ με sneakers και ριγέ ζιβάγκο σε όποιο χρωματισμό εσείς προτιμάτε. μπορείτε να προσθέσετε και ένα σκουφάκι.
  • Ακόμη πιο απλός συνδυασμός είναι κάτω από τη τζιν σαλοπέτα το αγαπημένο σου λευκό t-shirt και από πάνω το καρώ χιλιοφορεμένο σου πουκάμισο.
  • Επιπλέον ένα μακό μπλουζάκι και μια oversized ζακέτα είναι ένας από τους πιο άνετους συνδυασμούς, κατάλληλος για όλες τις ώρες της μέρας. Και αν μιλάμε για βραδινή βόλτα μπορείτε να προσθέσετε και το κόκκινο κραγιόν σας που αναδεικνύει πάντοτε το look.
  • Πέρα από αυτούς τους συνδυασμούς μπορείς να επιλέξεις ένα σχετικά εντυπωσιακό μπλουζάκι ή Pullover και να κατεβάσεις όλο το πάνω μέρος της σαλοπέτας σου ή να κατεβάσεις μια από τις δυο τιράντες για ένα rock αλλά και cool στυλ.
  • Η δερμάτινη σου σαλοπέτα μπορεί να φορεθεί το βράδυ με ένα crop top ουδέτερου χρωματισμού και εντυπωσιακές ψηλοτάκουνες γόβες και ένα εντυπωσιακό κόσμημα. Από το look δεν λείπει βέβαια το έντονο κραγιόν.
  • Επίσης η αγαπημένη μας σαλοπέτα μπορεί να δημιουργήσει τον πιο chic συνδυασμό με ένα απλό μπλουζάκι ή πουκάμισο από μέσα και από πάνω ένα oversized ή μη blazer. Τα σαντέ γοβάκια μπορούν να ολοκληρώσουν το κομψό αυτό outfit όπως επίσης και ένα κολιέ με έντονες λεπτομέρειες. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο look σας την νέα τάση: ένα καπέλο!
  • Οποιαδήποτε σαλοπέτα μπορεί να φορεθεί με ένα cropped top και sneaker αναδεικνύοντας φυσικά την sexy πλευρά σας. Στα crop topakia δεν παραλείπονται τα μαγιό σας. Για ενίσχυση της αισθητικής αυτού του look μπορείτε να δέσετε μια χρωματιστή κορδέλα στα μαλλιά σας.
  • Για όσες έχουν cozy διάθεση μπορούν να συνδυάσουν την σαλοπέτα τους με ένα pullover. Στο outfit μπορούν να προστεθούν και mirror γυαλιά ηλίου και cross τσάντα ώμου ή πλάτης.
  • Ας μην ξεχνάμε το military look. Military look και τζιν σαλοπέτα δημιουργούν το πιο trendy look αυτού του χειμώνα. Ένα military parka jacket και biker boots είναι ο,τι καλύτερο μπορείς να συνδυάσεις με την σαλοπέτα σου.
  • H σαλοπέτα είναι γεγονός ότι μπορεί να δείξει εντελώς διαφορετικά με ένα ζευγάρι χρωματιστά παπούτσια είτε αυτά είναι sneakers είτε γόβες. Όσο αφορά την επιλογή μπλούζας καλό θα ήταν η επιλογή κάποιου ουδέτερου χρωματισμού.
TAGS