Καφέ μπότες και τζιν: Πώς να φορέσεις τον ευέλικτο και casual συνδυασμό τον χειμώνα

6 προτάσεις για να τις αντιγράψεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Οι καφέ μπότες διαθέτουν στυλ και κομψότητα και τον χειμώνα είναι ο καλύτερος σύμμαχος για μοδάτα looks. Ταιριάζουν με μακριές φούστες, φορέματα και φυσικά είναι αγαπημένο αξεσουάρ των τζιν παντελονιών, σε οποιοδήποτε κόψιμο και μήκος.

Μια αλάνθαστη συμμαχία, που μπορεί να φορεθεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα και περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι τη βόλτα για καφέ, και που απογειώνει χωρίς δυσκολία κάθε σύνολο. Οι καφέ μπότες αποτελούν κλασική αξία κάθε χρόνο στις τάσεις, με μοντέρνες παρεμβάσεις και για τον Xειμώνα 2023/2024 είναι must-have.

Από τις ψηλές ως το γόνατο, τις Chelsea και τις καουμπόικες, υπάρχει ένα σχέδιο για φορέσεις με το τζιν σου, αντλώντας έμπνευση από street style εμφανίσεις.

6 προτάσεις για να φορέσεις τις καφέ σου μπότες με το τζιν παντελόνι

Καφέ αρβυλάκια + crop jean

Ποιος είπε ότι το καφέ δεν ταιριάζει με το μαύρο; Είναι ένας μοδάτος συνδυασμός που ενδείκνυται για casual εμφανίσεις. Προτίμησε crop denim, για να φανούν τα μποτάκια και επέλεξε ένα loose μαύρο πουλόβερ με ζιβάγκο, που αποτελεί σταθερή αξία στη μόδα, για να δημιουργήσεις μια cool εμφάνιση.

Ugg + jean με ρεβέρ

Μια σούπερ στυλάτη εμφάνιση για σένα που θέλεις να είσαι κομψή από το πρωί. Είναι η εποχή των Ugg, που φοράς με πολλούς τρόπους, οπότε καλά θα κάνεις να τις αναδείξεις με ένα jean με ρεβέρ που φτάνει ακριβώς εκεί που τελειώνουν οι μπότες. Παίξε με τη διχρωμία στο υπόλοιπο look, επιλέγοντας boyfriend πουκάμισο σε γαλάζιο χρώμα και ένα πανωφόρι σε γήινες αποχρώσεις. Ένα μαύρο jockey και μια μεγάλη τσάντα θα κάνουν δήλωση μόδας στο outfit.

Δείτε επίσης: 10 κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το κομψό σου στυλ όταν πέφτει η θερμοκρασία

Cowboy boots + skinny jean

Σε σκούρο καφέ χρώμα και σουέτ υλικό θα γίνουν οι αγαπημένες σου, αφού είναι άνετες και στυλάτες. Βάλε το παντελόνι από μέσα και ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα καφέ κοτλέ σακάκι και μπεζ πουλόβερ με ζιβάγκο. Προτίμησε το τακούνι να είναι λεπτό και χαμηλό για να δημιουργήσεις ένα chic outfit.

Ψηλές μπότες + straight jean

Τι καλύτερο από ένα ζευγάρι βολικές και it-boots για τον φετινό χειμώνα. Άφησέ τες να φανούν πάνω από το jean σου και όχι μόνο! Προτίμησε πιο σκούρο καφέ χρώμα στο blazer και ανοιχτόχρωμο top έτσι ώστε να κάνουν δήλωση μόδας και να ξεχωρίσουν εύκολα από το υπόλοιπο look.

Peep-toe booties + distressed jean

Από τα πιο θηλυκά ψηλοτάκουνα μποτίνια της σεζόν που θυμίζουν... Άγρια Δύση και... καμπαρέ. Για να τονίσεις τη θηλυκότητά τους θα τα φορέσεις με ένα... χαλασμένο jean και πουλόβερ σε layering. Το μαντίλι στον λαιμό θα βάλει τη δική του γοητευτική πινελιά σε ένα look που ισορροπεί ανάμεσα στο casualwear και στο chic.

Ορειβατικά μποτάκια + loose jean


Μια εμφάνιση για την... βαρυχειμωνιά, που ωστόσο δείχνει εντελώς προσεγμένη. Τα ορειβατικά μποτάκια θα σου προσφέρουν άνεση, ενώ ο συνδυασμός τους με το oversized jean είναι η τέλεια επιλογή για να περπατήσεις στους κρύους δρόμους της πόλης σούπερ στυλάτη. Το χοντρό μπουφάν σε παρόμοιο τόνο όπως και η puffer bag απογειώνουν το cool style του outfit.