Το trend της.. νοικοκυράς που φοράνε οι fashionistas και μας δίχασε! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Το trend της.. νοικοκυράς που φοράνε οι fashionistas και μας δίχασε! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Μπορείς να το παίζεις «χαρωπή νοικοκυρά» όχι µόνο στην κουζίνα σου, αλλά και στις δηµόσιες εµφανίσεις σου και µάλιστα µε τις ευλογίες του κόσµου της µόδας.

Huge trend για φέτος η στολή –και όχι ο ρόλος– της «κυρίας του σπιτιού»! Ξεκίνησε το µαγείρεµα… Διαβάστε παρακάτω...

∆ιάφανες ρόµπες, φορέµατα-ποδιές και vintage λεπτοµέρειες σε αξεσουάρ, όπως χαριτωµένοι φιόγκοι, που παραπέµπουν σε κοµµάτια που φορούσαν οι υπέρπεριποιηµένες νοικοκυρές των 50s και 60s. Γιατί τότε τις δουλειές του σπιτιού δεν τις έκανες µε τα T-shirts του αγοριού σου και ξεχειλωµένες φόρµες αλλά µε ultra chic midi φορέµατα, κάπρι παντελόνια και γόβες.

Δείτε ακόμη: Μπεζ καμπαρτίνα: Πως να την συνδυάσεις σωστά για όλες τις ώρες!

Αυτό, λοιπόν, το πρότυπο της γυναίκας που λάµπει ακόµα και όταν βάζει το κοτόπουλο στον φούρνο θέλησαν να αναπαραστήσουν, για φέτος το καλοκαίρι, στις συλλογές τους οι Οίκοι µόδας: Μiu-Miu, Vetements και Suno. Μπορεί το συγκεκριµένο trend να αντίκειται στις αρχές του φεµινισµού, αλλά οφείλεις να παραδεχτείς πως είναι πολύ χαριτωµένο και γλυκά «παλιοµοδίτικο» για να σου περάσει απαρατήρητο. Γιατί, όπως λέει και ο θυµόσοφος λαός µας: «η καλή fashionista είναι δούλα και κυρά»… ή κάπως έτσι, τελοσπάντων!

Mια διάφανη, maxi ποδιά είναι το πιο sexy ρούχο που µπορείς να βάλεις όχι µόνο για τις δουλειές στην κουζίνα…αλλά και στη βόλτα εκτός σπιτιού!