Τατιάνα Στεφανίδου: Συνδύασε το μπλε με το κίτρινο αλλά όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια της! Είναι οι τέλειες γόβες...

Έκανε το πιο άψογο color blocking!

Τατιάνα Στεφανίδου: Συνδύασε το μπλε με το κίτρινο αλλά όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια της! Είναι οι τέλειες γόβες...

Συνδύασε το μπλε με το κίτρινο η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου αλλά όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια της! Είναι οι τέλειες γόβες...

Αν υπάρχει μία και μοναδική τάση που να έχουμε ξεχωρίσει φέτος την άνοιξη και πρόκειται να μας απασχολήσει και το καλοκαίρι είναι το color blocking trend. Fashionistas από όλο τον κόσμο έχουν αγαπήσει αυτή την τάση, προσφέροντας μας άπλετη έμπνευση. Και φυσικά έχουν καταφέρει να πείσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές γυναίκες να δοκιμάσουν αυτό το trend και να δοκιμάσουν σούπερ εντυπωσιακά σύνολα.

Το στοιχείο που έχει κάνει αυτή την τάση ακόμα πιο ξεχωριστή όμως είναι οι πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις. Χρώματα όπως το egg yellow, το burnt orange ή το έντονο φούξια έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας και πρωταγωνιστούν στα σύνολα μας.

Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο ντουλάπα στο σπίτι της! Οι φωτογραφίες στους τοίχους κρύβουν πολλά...

Η Τατιάνα Στεφανίδου όμως, γνωστή για την αγάπη της στη μόδα δημιούργησε το ιδανικό office look για αυτή την εποχή, υιοθετώντας αυτή την τάση. Η παρουσιάστρια συνδύασε ένα σιέλ παντελόνι με ένα πουκάμισο σε egg yellow απόχρωση, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ακριβώς στην ίδια απόχρωση με το παντελόνι. Με αυτό το look της λοιπόν μας απέδειξε πως μπορούμε να είμαστε πολύ κομψές ακόμα και στο γραφείο. Αλλά και πως όλες μας μπορούμε να υιοθετήσουμε μία εντυπωσιακή τάση όπως αυτή.

Τατιάνα Στεφανίδου ΣΚΑΙ

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή η φούστα της κάνει 39,95 ευρώ κι έχει πολλές αποχρώσεις του ροζ πάνω της! Έχει "σπάσει" τα ταμεία!

Αυτή η φούστα της Τατιάνας Στεφανίδου κάνει 39,95 ευρώ κι έχει πολλές αποχρώσεις του ροζ πάνω της! Έχει "σπάσει" τα ταμεία!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγινε μακελειό με το outfit της!

Η ομάδα του Youweekly.gr την εντόπισε στα καταστήματα Zara!

Zara - εκπτώσεις: Αυτό το μαύρο φόρεμα από την συλλογή θα το βρεις -60%! Αγόρασε το μόνο με 9,99!

Τατιάνα Στεφανίδου

ΠΛΙΣΕ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΝΗΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΡΟΖ - 9479/283

Ψηλόμεση φούστα από πλισέ ύφασμα. Απλικέ νήμα μεταλλιζέ σε αντίθεση. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Θα την βρεις εδώ