Sold out στα Zara αυτή η ζακέτα! Έχει χρώμα λάιμ φλούο και είναι σε έκπτωση -35%

Έχουν ξετρελαθεί όλες!

Sold out στα Zara αυτή η ζακέτα! Έχει χρώμα λάιμ φλούο και είναι σε έκπτωση -35%

Η ζακέτα που θα φοράς όλο τον χειμώνα του 2020 αλλά και το φθινόπωρο είναι αυτή η συγκεκριμένη που θα σου παρουσιάσουμε σήμερα στο Youweekly.gr από τα καταστήματα Zara και πρέπει να ξέρεις ότι κοντεύει να βγει sold out! Έχει χρώμα λάιμ φλούο και είναι σε έκπτωση -35% αυτή την στιγμή που μιλάμε!

Ντύσου και τρέξε στο κοντινότερο κατάστημα Zara που έχεις στην περιοχή σου γιατί αξίζει να την προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Θα την φορέσεις με φόρμα αλλά και με τζιν και έχει την πιο τέλεια απόχρωση! Απόχρωση που μάλιστα είναι και το απόλυτο trend για φέτος!

ΖΑΚΕΤΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 25,95 EUR τώρα μόνο 15,99 EUR-35%
ΛΑΪΜ ΦΛΟΥΟ - 2712/200

Σακάκι με όρθιο γιακά με κουκούλα που ρυθμίζεται με κορδόνι και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara

Zara ζακέτα

Zara εκπτώσεις - προσφορές

Αν θες μπορείς να την φορέσεις και με αυτό το συγκεκριμένο τζιν από τα καταστήματα Zara! Είναι τέλειο!

Zara: Αυτό το "αυστηρό" φόρεμα - ζακέτα από τη νέα συλλογή θα το αγαπήσεις!

Αυτό το "αυστηρό" φόρεμα - ζακέτα από τη νέα συλλογή των Zara θα το αγαπήσεις. Θα σε "σώσει" από πολλές επίσημες εμφανίσεις, αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα.

Όταν λέμε "αυστηρό", εννοούμε ότι δίνει πιο σοβαρό ύφος στο στιλ σου. Το κόψιμο του, αλλά και τα φουσκωτά μανίκια του δίνουν "αέρα" chic κυρίας.

Πρόκειται για το φόρεμα - ζακέτα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι φουσκωτό στους ώμους. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια ασορτί ζώνη με αγκράφα και σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρα πέδιλά αν θέλεις να δώσεις ύψος, αλλά και με over-the-knee μαύρες μπότες αν θέλεις να δώσεις μια πιο rock διάθεση. Για το μακιγιάζ σου θα επέλεξε λίγο χρώμα πχ κόκκινο στα χείλη ή λάμψη στα μάτια για να μην είσαι πολύ "σκοτεινή".

Zara φόρεμα ζακέτα

Zara φόρεμα ζακέτα

Zara φόρεμα ζακέτα

Zara φόρεμα ζακέτα

Zara φόρεμα ζακέτα

Zara φόρεμα ζακέτα

ΖΑΚΕΤΑ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
79,95 EUR