Τα Bershka επαναφέρουν τα κρόσια στις τάσεις - Αυτό το τζάκετ είναι όνειρο

Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου

Τα Bershka επαναφέρουν τα κρόσια στις τάσεις - Αυτό το τζάκετ είναι όνειρο

Στις τάσεις για την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 επανέρχονται τα κρόσια και στα καταστήματα Bershka βρήκαμε ένα από τα πιο ονειρικά τζάκετ, που πραγματικά δεν θα βγάλεις από πάνω σου!

Ταιριάζει με όλα σου τα τζιν, με όλες σου τις φούστες και με όλα τα φλοράλ φορέματα που θα κατεβάσεις από το πατάρι σου τώρα που θα ανοίξει ο καιρός. Είναι λευκό, κοντό κι έχει κρόσια, εννοείται.

Μάλιστα, σου βρήκαμε κι ένα απίστευτο τζιν για να το συνδυάσεις και να κάνεις το πιο παιχνιδιάρικο look. Είναι επίσης από τα καταστήματα Bershka.

Τζάκετ με όψη δέρματος και κρόσσια

ΑΝΑΦ. 1144/109/251

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.84 ft / 178 cm

Bershka τζάκετ

Bershka συλλογή Άνοιξη καλοκαίρι 2020

Κοστίζει 35,99, αν θες να το κάνεις δικό σου και σε συμβουλεύουμε να τρέξεις τώρα στο πιο κοντινό κατάστημα Bershka γιατί από ότι μάθαμε ξεπουλάει σαν τρελό αφού τις έχει ξετρελάνει όλες.

τρόποι να φορέσεις το τζάκετ με τα κρόσια από τα καταστήματα Bershka

Με μακριά φούστα και sneakers. Ίσως το αγαπημένο μου τη τελευταία διετία. Οι μακριές (και μάλιστα για φέτος floral) φούστες είναι της μόδας. Συνδύασε την με ένα απλό T-shirt και τα αγαπημένα σου αθλητικά και there you are. Για extra fashion πόντους τελειοποίησε το φθινοπωρινό σου outfit με ένα μεγάλο καπέλο!

Με το αγαπημένο σου φόρεμα και τα biker μποτάκια σου. Προβλέψιμο μεν, κλασσικό δε. Ένας συνδυασμός που με έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση ουκ ολίγες φορές. Τόνισε τη μέση σου με μια ζώνη ( κατά προτίμηση όχι φαρδιά) κάτω από το στήθος και είσαι έτοιμη. Κράτησε ένα backpack για πρωινές εξόδους ή έναν κομψό φάκελο για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Τελειοποίησε ένα layering outfit. Η ακριβής μετάφραση είναι: εμφάνιση με διάφορα επίπεδα. Διάλεξε ένα στενό παντελόνι στο κάτω μέρος και συνόδευσε το με ένα μακρύ φανελάκι και από πάνω ένα λεπτό πουλόβερ. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις layering με μία μακριά πουκαμίσα και από πάνω το biker jacket σου. Το μυστικό είναι το κάθε κομμάτι να έχει διαφορετικό μήκος και να επιτυγχάνεται η τέλεια μεταξύ τους εναρμόνιση.

Με το boyfriend jean σου. Όσο ακόμα σου το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες μπορείς να το συνδυάσεις με ένα κοντό τοπ ενώ όσο προχωράμε στο φθινόπωρο φουτεράκια και πουλόβερ είναι οι ιδανικές επιλογές. Δώσε λάμψη στην εμφάνιση σου με ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια και για βραδινές εξόδους προτίμησε τις αγαπημένες σου γόβες (ναι,ναι εκείνες που δε μπορείς να περπατήσεις).

Με midi φούστα και τα αγαπημένα σου μποτάκια. Εντάξει το ξέρω ότι το συγκεκριμένο outfit δεν κολακεύει ιδιαίτερα τη σιλουέτα μιας κοπέλας χωρίς ιδανικές αναλογίες (κυρίως αν έχετε παχουλές γαμπίτσες σαν εμένα)αλλά όπως και να χει παραμένει από τα αγαπημένα μου. Οι φούστες σε γραμμή Α είναι η τελευταία τάση της μόδας και το λατρεμένο σου biker jacket μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με όλα τα υφάσματα δίνοντας μια πιο rock διάθεση στην εμφάνιση σου. Extra fashion πόντους σε όσες τολμήσουν τον συνδυασμό τούλινης φούστας με δερμάτινο μπουφάν.

Με πούλιες και πούπουλα. Εντάξει τα πούπουλα ίσως είναι υπερβολή αλλά οι πούλιες όχι. Είναι της μόδας και αν είστε και σεις οπαδοί της συγκεκριμένης τάσης τότε το biker jacket είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή για να ισορροπήσετε ένα κατά τα άλλα extreme look. Αν θέλετε μάλιστα να περάσετε την εμφάνιση σας σε άλλο επίπεδο, δώστε έμφαση στο χτένισμα σας. Ένα rock hairstyle θα δώσει μια εντελώς διαφορετική νότα στο στυλ σας.

TAGS