Θα πάθεις εμμονή με το μπλουζάκι των Pull&Bear - Είναι γεμάτο με...

Θα το βρεις στην καλοκαιρινή συλλογή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα πάθεις εμμονή με το μπλουζάκι των Pull&Bear - Είναι γεμάτο με...

Γεμάτο με σχέδια είναι το μπλουζάκι των Pull&Bear που θα δεις παρακάτω. Προκαλεί εμμονή, αφού είναι πολύ στιλάτο και εντυπωσιακό. Θα το βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα τς εταιρίας σε πολύ χαμηλή τιμή, και δεν βρίσκεται καν σε έκπτωση.

Ένα t-shirt είναι πάντα καλό να έχουμε στην ντουλάπα μας. Ταιριάζουν με όλα και ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα μπλουζάκι με στάμπα μπορείς να φορεθεί και στις πιο επίσημες εμφανίσεις μας, αν φορέσουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ και υφάσματα.

Μπορείς για παράδειγμα να το συνδυάσεις με ένα blazer, ένα καλό σικάτο παντελόνι, χρυσά κοσμήματα χοντρά, κόκκινο κραγιόν και να παρευρεθείς σε μια επίσημη έξοδο σου. Ωστόσο, αν το θέλεις για ένα καθημερινό look, συνδύασε το με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, τα λευκά sneakers σου και είσαι έτοιμη.

Το συγκεκριμένο που σου βρήκα από τα Pull&Bear είναι γεμάτο με σχέδια, αφού στο μπροστινό μέρος έχει ουράνιο τόξο και αρκούδια.

Μπλούζα Care Bears με ουράνιο τόξο - 12.99 €

Pull&Bear μπλουζάκι με στάμπα

Ωστόσο, στη νέα συλλογή των Pull&Bear μπορείς να βρεις και το πιο πολύχρωμο τσαντάκι μπανάνα. Δεν θα σταματήσεις να το κρατάς. Κοστίζει κάτω από 20 €.

Συνδύασε το μπλουζάκι που θα γίνει εμμονή από τα Pull&Bear με το paper bag σορτσάκι και κάνε την πιο καλοκαιρινή εμφάνιση

Για να κάνεις δικό σου αυτό το πολύ βολικό paperbag σορτσάκι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Pull&Bear, θα χρειαστεί να δώσεις κάτω από 30 ευρώ και μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι τα χρήματα του θα το αξίζουν με το παραπάνω.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη στιλάτη βινύλ τσάντα που βρήκαμε και θα αγαπήσεις.

Το συγκεκριμένο σορτσάκι που βρήκαμε είναι ιδανικό για τις πρωινές σου εμφανίσεις μιας και μπορείς να το φορέσεις σε μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα και να εντυπωσιάσεις με το στιλ και την εμφάνισή σου.

Pull and Bear paperbag σορτσάκι

Το καλύτερο απ'όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 22,99€. Μπορείς να το κανεις κι εσύ δικό σου εδώ.

TAGS