Stradivarius: Προκαλεί φρενίτιδα το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι της νέας συλλογής

Ότι πιο hot για φέτος το καλοκαίρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Stradivarius: Προκαλεί φρενίτιδα το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι της νέας συλλογής

Στη νέα συλλογή των Stradivarius για το καλοκαίρι του 2020 θα βρεις απίστευτα κομμάτια. Όπως αυτό το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι που προκαλεί φρενίτιδα. Θα δούμε να το φοράνε πολλές γυναίκες τη θερινή περίοδο, ενώ ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα.

Τα τζιν σορτσάκια όταν πιάνουν οι πρώτες ζέστες έχουν την τιμητική τους. Δεν γίνεται να μην έχεις έστω πέντε μέσα στη ντουλάπα σου. Σε ότι χρώμα, ύφασμα ή και ύψος, οι γυναίκες τα λατρεύουν.

Τα τελευταία χρόνια τα ψηλόμεσα σορτσάκια, αλλά και παντελόνια, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των trends. Ταιριάζουν με όλα, ενώ μπορούν να φορεθούν και όλες τις ώρες της ημέρας, ανάλογα πάντα με τους συνδυασμούς που θα πραγματοποιήσεις.

Το συγκεκριμένο από τα Stradivarius, μπορείς να το φορέσεις και αυτές τις ημέρες που έχουν πιάσει μπόρες και η θερμοκρασία έχει πέσει. Σου προτείνω να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου sneakers, ένα τοπάκι και από πάνω ένα φουτεράκι σε φαρδιά γραμμή.

Αν είσαι μάλιστα, φανατική των σορτς, τότε θα πάθεις εμμονή και με αυτό που είναι πολύ... "καυτό". Φόρεσε το και πρόκειται να κάψεις πολλές καρδιές.

Αυτό είναι το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι της νέας συλλογής των Stradivarius

Denim σορτσάκι ανοιχτό 25,99 €

Stradivarius νέα συλλογή ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι

Συνδύασε το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι σου με αυτό το απίστευτο και άκρως καλοκαιρινό τοπάκι

Τα Stradivarius σου έχουν το απόλυτο τοπάκι για το καλοκαίρι που είναι τόσο απλό, όσο και στιλάτο! Θα το αγαπήσεις στο λεπτό και είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να λάμψεις.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος... Κοστίζει μόνο 5,99€! Αν θες και εσύ να εντυπωσιάσεις χωρίς πολλά - πολλά, δεν έχεις από το να τρέξεις στο online store και να την κάνεις δικιά σου.

Πρέπει να αρχίσεις ήδη να ετοιμάζεις τα looks σου, μιας και πλησιάζει και το καλοκαιράκι και τώρα που μπορούμε να βγαίνουμε έξω, θα χρειαστεί να ανανεώσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, πριν βγείτε έξω δείτε αναλυτικά ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά όλα τα καταστήματα εδώ.

Stradivarius τοπάκι απλό πράσινο crop

Κάνε το δικό σου εδώ.