Μανιωδώς φεύγει από τα Bershka η φούστα που μοιάζει με... κουβερτάκι

Είναι απλά απίστευτη και βγαίνει σε δυο χρώματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μανιωδώς φεύγει από τα Bershka η φούστα που μοιάζει με... κουβερτάκι

Από τα Bershka φεύγει μανιωδώς από τις κρεμάστρες μια φούστα, η οποία μοιάζει με... κουβερτάκι και μαζί της έχουν πάθει έρωτα όλες οι γυναίκες.

Βγαίνει σε ροζ χρώμα, αλλά και γαλάζιο και για το χειμώνα είναι σίγουρα μια από τις πιο διάσημες. Σίγουρα θα φορεθεί πολύ και θα ξεπουλήσει.

Πρόκειται για την ψηλόμεση μίνι φούστα η οποία είναι χνουδωτή και πολύ μαλακή. Μπορείς μαζί της να δημιουργήσεις ένα girly look, αλλά με τους κατάλληλους συνδυασμούς και μια πιο extreme εμφάνιση.

Αυτή είναι η φούστα των Bershka που μοιάζει με κουβερτάκι

Φούστα μίνι χνουδωτή 12.99 €

Bershka χνουδωτή φούστα

Να σημειώσουμε στα Bershka, σου βρήκαμε και παρόμοια παπούτσια με αυτά που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ και προκάλεσαν φρενίτιδα.

Συνδύασε τη φούστα των Bershka που μοιάζει με κουβερτάκι με αυτά τα μποτάκια για το πιο hot χειμωνιάτικο look

Θέλεις φέτος το χειμώνα να έχεις στην συλλογή σου τα πιο hot μποτάκια που θα φοράνε όλες; Θα τα βρεις στη νέα συλλογή των Bershka και πρόκειται για τα XL τρακτερωτά μποτάκια που θέλουν... όλες να περπατήσουν.

Είναι σε μαύρο χρώμα, θα δείχνουν τα πόδια σου να φαίνονται σίγουρα πιο ψηλά και σίγουρα θα τα αγαπήσεις. Ταιριάζουν σχεδόν με όλες σου τις εμφανίσεις και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν ακόμη και στις πιο "επίσημες" εξόδους σου.

Ταιριάζουν για παράδειγμα, ακόμη και με το μάξι φόρεμα σου, το οποίο μπορεί να έχει σκίσιμο στο ένα πόδια. Ενώ μπορείς να τα φορέσεις κι αυτή την περίοδο με ένα σορτσάκι και ένα τοπάκι. Μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου με αυτό το κατακόκκινο και τέλειο τσαντάκι.

Μποτίνια με κορδόνια και τρακτερωτή πλατφόρμα XL - 39.99 €

Bershka τρακτερωτά XL μποτάκια

Η νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka να σημειώσουμε πως κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι πως καταφέραμε να ξεχωρίσουμε για εσένα, αυτό το υπέροχο καρό παντελόνι, το οποίο αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία για το νούμερο ένα trend της φετινής σεζόν.

TAGS