Pop culture: Μια νέα διάσταση στα αξεσουάρ της άνοιξης

Φωτεινά χρώματα & εντυπωσιακά prints απογειώνουν τα spring looks μας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Pop culture: Μια νέα διάσταση στα αξεσουάρ της άνοιξης

Η pop-culture fashion είναι από τις πιο χαρούμενες τάσεις που ξεχωρίζουν στη λίστα των επιλογών μας, αφού εδώ βασικά στοιχεία είναι το χρώμα σε ανατρεπτικούς συνδυασμούς (οπότε πρέπει να ξέρεις τους κανόνες του color blocking) αλλά και τα εντυπωσιακά μοτίβα πάνω στα ρούχα ή τα αξεσουάρ, όπως είναι τα logos, οι φωτογραφίες, ακόμα και τα ψυχεδελικά σχέδια. Αυτό σημαίνει πως με μια τέτοια εμφάνιση δεν θα περάσεις απαρατήρητη, ενώ η διάθεσή σου θα απογειωθεί σίγουρα.

Το pop στη μόδα δεν έχει φραγμούς αφού μπλέκει χρώματα και μοτίβα (δες το look της Chiara Ferragni για να πάρεις ιδέες), μεταφέροντάς μας σε μια εντελώς νέα διάσταση χρωμάτων. Μαύρο, μπλε, καφέ και οι προφανείς αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ κυριαρχούν στην παλέτα που θα χρησιμοποιήσεις, όλα τα color trends της άνοιξης, δηλαδή, ενώ και τα αξεσουάρ σου θα κινηθούν στο ίδιο μοτίβο στυλιστικά και χρωματικά.

Με pop διάθεση

Φαντάσου ένα look με βάση του τα άντονα χρώματα, που ανακατεύονται δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αλλά και prints φρούτων, πτηνών, μεγάλα λουλούδια και πολύχρωμες ρίγες να μπαίνουν στο... pop παιχνίδι και να σου φτιάχνουν τη διάθεση. Σύνολα φωτεινά που δεν περνούν απαρατήρητα και αξεσουάρ που βάζουν αυτή την έξτρα πινελιά για να απογειωθούν οι εμφανίσεις μας.

pop look street style

Έχε στο μυαλό σου κοσμήματα, τσάντες, γυαλιά και παπούτσια πολύχρωμα, που θα συνοδέψουν το σύνολό σου και θα σε χρίσουν εύκολα ως την... ειδήμων της μόδας! Μη φοβηθείς να ρισκάρεις στον τρόπο που θα συνδυάσεις... παράταιρα φαινομενικά κομμάτια μεταξύ τους αλλά και χρώματα που μπορεί να μην σου "κάθονται" σωστά, γιατί είναι... μονόδρομος.

Να θυμάσαι ότι πρέπει να κινηθείς σε παρόμοιους τόνους που θα κλέψεις από ένα βασικό χρώμα και να συνδυάσεις, για παράδειγμα, ρίγες και φλοράλ που έχουν ως βάση μια κοινή απόχρωση. Έτσι θα έχεις ένα safe αποτέλεσμα.

Δες πώς το σκέφτηκα εγώ:

εμπριμέ ροζ πουκάμισο

Εμπριμέ ροζ πουκάμισο με δέσιμο, €29,99, Η&Μ

ριγέ φούστα

Ριγέ πολύχρωμη φούστα, kathkidston.com

Οι τριχρωμίες στα παπούτσια "παίζουν" πολύ, όπως και το λευκό φυσικά, που έρχεται να ισορροπήσει ένα "πλουμιστό" look, ενώ στα κοσμήματα κυριαρχούν τα μεγάλα εντυπωσιακά με μπόλικες δόσεις χρώματος, αλλά και οι χρυσαφί πολλές αλυσίδες, που ταιριάζουν τέλεια με pop εμπριμέ σύνολα!

Τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς για ένα pop look

Τρίχρωμα πέδιλα

Τρίχρωμα πέδιλα, Exe, €69, Tsakiris Mallas

κίτρινη τσάντα

Κίτρινη τσάντα, €55,70, Doca

μοβ γυαλιά

Μοβ διάφανα γυαλιά ηλίου, €34,90, Regalis

πολύχρωμα σκουλαρίκια

Πολύχρωμα σκουλαρίκια, €16, littlestore.gr

μενταγιόν με μαργαριτάρι

Μενταγιόν, €30, candiashop.gr

λευκό μποτάκι

Λευκά μποτάκια, Pinko

πράσινη τσάντα με αλυσίδα

Πράσινη τσάντα με αλυσίδα, €22,95, Zara

κόκκινα πέδιλα

Κόκκινα πέδιλα, €17,60, Arte Piedi