Bold shirt: Πώς θα φορέσεις το "πλουμιστό" πουκάμισο για να κάνεις δήλωση μόδας

Θα το αναδείξεις σαν κόσμημα στο look σου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Bold shirt: Πώς θα φορέσεις το

Το πουκάμισο της άνοιξης είναι εντυπωσιακό και εσύ οφείλεις να το αναδείξεις σαν κόσμημα στο look σου! Το μυστικό; Συνδύασέ το με κάτι... σχεδόν αόρατο. Κι αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα, μιλάω για ένα φωτεινό, χρωματιστό κομμάτι (καλό θα ήταν να διαλέξεις μία από τις τάσεις στα χρώματα της άνοιξης που θα δεις εδώ), που έχει κάτι να... πει. Φουσκωτά μανίκια, δαντέλες, γιακάδες, βολάν, διακοσμητικά, ό,τι εσύ επιλέξεις και σου ταιριάζει καλύτερα.

Δούκισσα Νομικού

Why it works

Τα πουκάμισα που είδαμε φέτος στις πασαρέλες (δες τις τάσεις S/S 2021) δεν μένουν μόνο στις κλασικές γραμμές, αλλά αποκτούν φουσκωτά μανίκια, βολάν, γιακάδες, κολιέ από δέρμα και στρας, μεγάλα κουμπιά, δεσίματα στο λαιμό ή τη μέση με σκοπό να γίνουν το δικό σου ready to wear "κόσμημα" που θα απογειώσει και την πιο minimal εμφάνιση. Ταιριάζουν με τα πιο απλά ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και αυτόματα τα κάνουν να φαίνονται ακριβά (δες εδώ τα μυστικά για να κάνεις τα ρούχα σου να φαίνονται έτσι), ενώ έχουν την ικανότητα να συνθέτουν διαφορετικά outfits, υποστηρίζοντας άριστα στην στυλιστική τους πολυπολιτισμικότητα.

διάφανο bold πουκάμισο

The one and only

Επικεντρώσουν στο πουκάμισο και άφησε τα υπόλοιπα κατά μέρος. Αυτό σημαίνει πως το δυνατό σημείο επάνω σου είναι αυτό και τίποτα άλλο. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα καπελώσεις το υπόλοιπο look, απλώς κινήσου σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του outfit σε ήπιες γραμμές. Οπότε, για παράδειγμα, όποιο πουκάμισο κι αν επιλέξεις, σε όποιο χρώμα και με όποιο bold στοιχείο επάνω του, φρόντισε να το φορέσεις από κάτω ή με ένα denim, ή με μια κλασική φούστα, ή με ένα minimal σορτς, έτσι ώστε να φανεί αυτό περισσότερο. Εγώ, για παράδειγμα, επέλεξα ένα μοβ κομμάτι, με φουσκωτά μανίκια, που μπορεί άνετα να λειτουργήσει με όσα προανέφερα, ανάλογα με το στυλ που έχεις και την περίσταση που θα βρεθείς.

μοβ πουκάμισο

Μοβ πουκάμισο, Pinko

Τα αξεσουάρ

Λίγα και όχι φανταχτερά! Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, λιτά παπούτσια και μια τσάντα που δεν θα φωνάζει! Αν δεν το κάνεις αυτό, το αποτέλεσμα θα είναι κιτς και το μάτι θα προσπαθεί να συλλάβει το κάθε κομμάτι χωριστά, οπότε θα χάσεις πόντους από το στυλ του πουκαμίσου σου. Ξέχασε τα πολλά "μπιχλιμπιδωτά" κοσμήματα αφού ο χρυσός κανόνας εδώ λέει "είναι το πουκάμισο από μόνο του ο καμβάς όπου θα γραφτεί με χρυσά γράμματα η ικανότητά σου στο styling!"...

bold λευκό πουκάμισο