Metallic & tie-dye trend: 2 δυνατές τάσεις της άνοιξης σε ένα look μόνο με €39!

Το πιο στυλάτο & οικονομικό outfit της σεζόν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Metallic & tie-dye trend: 2 δυνατές τάσεις της άνοιξης σε ένα look μόνο με €39!

Είδαμε στις τάσεις S/S 2021 να ξεχωρίζουν οι μεταλλικές υφές και αποχρώσεις σε φορέματα, φούστες και tops, σε looks που θυμίζουν dico girl και Barbarella! Μη σου φαίνεται λοιπόν ανορθόδοξο να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό look με ένα μεταλλιζέ κομμάτι, αφού μπορείς εύκολα να το κάνεις και μάλιστα σε ένα καθημερινό look, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Όταν έρχεται στο μυαλό σου η μεταλλιζέ υφή ενός υφάσματος, απευθείας σκέφτεσαι βραδινή έξοδο και βόλτα για ποτό. Τώρα, όμως, που ακόμα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, η λύση είναι να επιλέξεις ένα κομμάτι σε αυτή την υφή και να το συνδυάσεις με casual στοιχεία, έτσι ώστε να μπορείς να το βάλεις στο περπάτημά σου ή στις εξόδους σου για shopping.

μεταλλιζέ πλισέ φούστα

Η ιδέα εδώ είναι μια πλισέ ασημί φούστα, που θα σου χαρίσει την τάση του disco, την οποία θα συνδυάσεις με ένα sporty crop top (δες εδώ τα καλύτερα της άνοιξης), και μάλιστα στο must-have εφέ, το πολυαγαπημένο και vintage tie-dye.

Έτσι θα πετύχεις να συνδυάσεις μεταξύ τους 2 μεγάλες τάσεις της άνοιξης, σε ένα ευκολοφόρετο outfit που θα μπορείς να το αναδείξεις όλες τις ώρες της μέρας. Δύο δυνατά κομμάτια που θα απογειώσουν το look σου χωρίς να... βγάζουν μάτι, αφού θα έχεις επιτύχει μια athleisure εμφάνιση με τα... όλα της!

Γιατί πλισέ φούστα

Οι πιέτες είναι η επιτομή της θηλυκότητας. Όταν συνδυάζονται και με μεταλλιζέ υφές τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουν παρουσιαστεί στις πασαρέλες από κορυφαίους οίκους μόδας και αποτελούν διαχρονική τάση. Είναι ό,τι πιο hot και stylish, αφού αναδεικνύουν την κομψότητα και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

πλισέ φούστα street style

Και ποιο είναι το ιδανικό μήκος της; Ούτε μάξι, ούτε μίνι… απλά midi! Κι αν θεωρείς ότι η πλισέ φούστα με μεταλλιζέ υφή είναι μόνο για special εκδηλώσεις ή φοβάσαι να τη φορέσεις στον πρωινό σου καφέ ή στο γραφείο, αυτό καταρρίπτεται, με τον τρόπο που σου δείχνω. Άλλωστε, είναι ένα κομμάτι ευέλικτο και... πολυμορφικό.

Τα κομμάτια που θα χρειαστείς

tie-dye crop top

Die-dye crop top, €7,99, Bershka

μεταλλιζέ πλισσέ φούστα

Metallic πλισέ φούστα, €15,99, Η&Μ

λευκά sneakers

Λευκά sneakers, €14,99, Bozikis