Κόκκινο & Φούξια: Ο must-have συνδυασμός της σεζόν

Δες τον σωστό τρόπο για να τον εντάξεις στα looks σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόκκινο & Φούξια: Ο must-have συνδυασμός της σεζόν

Εδώ χρειάζεται η έμπενυσή σου αλλά και μερικές συμβουλές για να πετύχεις έναν από τους πιο δυνατούς ανοιξιάτικους συνδυασμούς και να εντυπωσιάσεις. Ήδη γνωρίζεις ότι το color blocking είναι ένα trend που παίζει πολύ όχι μόνο την άνοιξη αλλά και τον χειμώνα, ειδικά εάν ξέρεις τους κανόνες για να το πετύχεις σωστά. Το κόκκινο και το ροζ λοιπόν είναι μια safe επιλογή για να ξεκινήσεις να ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου στη... ζωγραφική πάνω στα ρούχα σου.

ροζ και κόκκινο με κίτρινα αξεσουάρ

Σκέψου έξυπνα και λάβε τον χρωματικό αυτό συνδυασμό σαν να πρόκειται να φορέσεις ασπρόμαυρο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πετύχεις στο αποτέλεσμα θέλεις δεν θέλεις. Γιατί τα δύο αυτά χρώματα όσο αταίριαστα κι αν φαίνονται, μόλις αντικρίσεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα διαψευστείς, αφού είναι εντυπωσιακά.

Ροζ & κόκκινο... combo

To φλογερό κόκκινο παντρεύεται με οποιαδήποτε ροζ απόχρωση και υπόσχεται να σου φτιάξει τη διάθεση στη στιγμή, αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε. Ποιο ροζ, θα αναρωτηθείς... Ζωηρό φούξια, τολμηρή magenta, girly και baby pink παντρεύονται σε κομμάτια της ντουλάπας σου και όπως φαίνεται θα έχουν έναν ευτυχή... γάμο!

συνδυασμός κόκκινο ροζ στο street style

Σε chic πανωφόρια (δες τα καλύτερα της άνοιξης) και σακάκια, σε ντελικάτα πουκάμισα, πλισέ φούστες, 70s ψηλόμεσες παντελόνες και φυσικά σε αξεσουάρ. Αυτό σημαίνει (το τελευταίο) ότι ακόμα κι αν εν τέλει δεν αποδειχθείς τολμηρή, μπορείς να εντάξεις την τάση στα looks σου μέσα από μεμονωμένα κομμάτια, σπάζοντας τη μονοτονία, για παράδειγμα, ενός μονοχρωματικού συνόλου.

Πάνω ή κάτω

Ιωάννα Μαλέσκου με pyjama twin set κόκκινο ροζ

Καμία σημασία δεν έχει ποιο χρώμα θα επιλέξεις αν φορέσεις και πού. Πρόκειται για τόσο κοντινές αποχρώσεις που δεν επηρεάζουν το πώς θα είναι η εικόνα σου. Σκέψου έξυπνα, ποιο σημείο του σώματός σου θέλεις να φωτίσεις περισσότερο ή σε ποιο επιθυμείς να τραβήξεις την προσοχή και πράξε ανάλογα. Αν πάλι θέλεις να μην πολυσκεφτείς, υπάρχει και η λύση ενός twin set (τι θα έλεγες για ένα κοστούμι τύπου pyjama;) αλλά και ενός jumsuit με εμπριμέ μοτίβα σε κόκκινο και ροζ. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι άκρως κολακευτικό και σούπερ stylish.

Αξεσουάρ με... φειδώ

Ήδη έχεις δημιουργήσει ένα look που... βγάζει μάτι (με την καλή έννοια) και σίγουρα δεν θέλεις να μοιάζεις με... ετεροχρονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπάλες στους τόνους του ροζ και κόκκινου! Οπότε μη φορέσεις πολλά αξεσουάρ, απόφυγε τα υπερμεγέθη κομμάτια και άσε το σύνολό σου να λειτουργήσει σαν κόσμημα. Άφησέ τα σε ουδέτερους τόνους, δίνοντας χώρο στα χρώματα να πρωταγωνιστήσουν.

gigi hadid με jumpsuit εμπριμέ ροζ και κόκκινο

Μπορείς να συνεχίσεις την καλή αρχή που έχεις κάνει στο color blocking, επιλέγοντας χρωματιστά παπούτσια (δες τις τάσεις της άνοιξης) και τσάντα, συνήθως κίτρινο και πράσινο ταιριάζουν πολύ. Ειδάλλως, φόρεσε μεταλλιζέ αποχρώσεις ή nude, που δεν επηρεάζουν καθόλου τη συνολική σου εικόνα.

Καλή επιτυχία!