Oscars 2021: To extreme trend που ξεχώρισε στις εμφανίσεις διάσημων σταρ

Κάνει fashion statement και θα κυριαρχήσει όλη τη σεζόν στα looks μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Oscars 2021: To extreme trend που ξεχώρισε στις εμφανίσεις διάσημων σταρ

Η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2021 ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς η πανδημία έχει αλλάξει τα δεδομένα σε όλο τον κόσμο όσον αφορά στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Χωρίς κοινό, με κανόνες κοινωνικής απόστασης και λιγότερες κάμερες οι σταρ έφτασαν στον χώρο της απονομής πιο λαμπεροί από ποτέ. Άντρες και γυναίκες φόρεσαν επώνυμα κομμάτια (όλα μέσα από τις τάσεις S/S 2021) από διάσημους οίκους και εντυπωσίασαν για άλλη μία φορά.

Πέρα από τα φορέματα και τα κοστούμια, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν και τα αξεσουάρ (δες εδώ τα βασικά της άνοιξης), που μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις κόστιζαν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Μια τάση όμως ξεχώρισε σε τρεις κυρίες, και σίγουρα όχι μόνο έκανε αίσθηση αλλά θα τη δούμε στην πορεία και στο street style, είναι τα ιδιαίτερα clutches που τράβηξαν το βλέμμα και έκαναν εύκολα fashion statement.

Εμφάνιση Όσκαρ 2021

Με το βλέμμα στο κόκκινο χαλί

Λίγο πριν από την έναρξη της βραδιάς και τα αποτελέσματα για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, οι επώνυμες κυρίες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί πιο λαμπερές από ποτέ. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι, που φέτος δεν ξεπερνούσαν τους 170 (άλλες χρονιές ήταν πάνω από 3.000) έφτασαν στον ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό Union Station στο Los Angeles και μάλιστα χωρίς να φορούν προστατευτικές μάσκες, αφού η Ακαδημία Κινηματογράφου προσέφερε το ένα τρίτο του προϋπολογισμού στα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Οι celebrities έδωσαν για ακόμα μία φορά τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν και να κάνουν τα φλας των φωτογράφων να λάμψουν με τις στυλιστικές τους επιλογές.

Τα ιδιαίτερα τσαντάκια

Πάντα οι κυρίες συνηθίζουν στις βραδινές τους εμφανίσεις να κρατούν μικρά τσαντάκια (δες εδώ τις τσάντες της άνοιξης), που λειτουργούν ως κόσμημα, τα οποία χωράνε ένα κραγιόν και ίσως το κινητό τους. Ο κανόνας ενός glam look λέει πως τα clutches είναι ιδανικά για να αναδειχθούν τα εντυπωσικά ρούχα που έχουν επιλέξει.

Όσκαρ 2021 και τσαντάκι καρδιά

Έτσι φέτος η μουσικός Celeste Waist, η ηθοποιός Angela Bassett και η σεναριογράφος Erica Rivinoja συνδύασαν τα haute couture φορέματά τους με ιδιαίτερα τσαντάκια.

Όσκαρ 2021 και τσαντάκι χείλια

Η πρώτη επέλεξε ένα clutch με κρύσταλλα σε σχήμα καρδιάς από τη συλλογή Aria του Οίκου Gucci, η δεύτερη εντυπωσίασε με ένα τσαντάκι της Judith Leiber σε σχήμα χειλιών και η τελευταία κέντρισε το ενδιαφέον μας με ένα clutch σε σχήμα γαρίδας της Edie Parker. Κάτι μου λέει πως θα τα δούμε να γεμίζουν σύντομα τους δρόμους της πόλης...

Όσκαρ 2021 και τσαντάκι γαρίδα