Βάλε στη λίστα σου τo trend που φόρεσε η Εmily Ratajkowski

Sexy και στυλάτο για all-day looks

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάλε στη λίστα σου τo trend που φόρεσε η Εmily Ratajkowski

Πρόκειται να είναι ένα ζεστό καλοκαίρι για την Emily Ratajkowski, που γέννησε μάλιστα πριν από λίγους μήνες, η οποία έχει επενδύσει σε οργανικά τζιν κομμάτια για τα street style looks της. Το denim bralette και το baggy παντελόνι της, με το οποίο την είδαμε να κάνει βόλτες στους δρόμους της πόλης φαίνονται σαν να φτιάχτηκαν για το μοντέλο, το οποίο ενίσχυσε την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '90 με μια φωτεινή μικρή τσάντα ώμου JW PEI. Η σούπερ χαριτωμένη skater εμφάνισή της είναι το τέλειο παράδειγμα ότι αυτό το σούπερ σέξι κομμάτι είναι το νέο trend του καλοκαιριού.

Emily Ratajkowski με τζιν

Πολυαγαπημένο κομμάτι εδώ και χρόνια για τους σχεδιαστές και τις fashionistas ανά τον κόσμο, το τύπου-εσώρουχο top κάνει δυναμικό comeback με φρέσκες και πιο μοντέρνες πινελιές. Ειδικά αυτό το Prada bralette της Emrata δεν περνά απαρατήρητο, αφού όχι μόνο κάνει δήλωση μόδας από μόνο του, αλλά μπορεί να φορεθεί μέσα από σακάκι ή πουκάμισο.

Πρωταγωνιστεί στις τάσεις S/S 2021, που το είδαμε φορεμένο με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους (ακόμα και πάνω από φορέματα και T-shirts, όπως το φόρεσε και η δική μας Ιωάννα Μαλέσκου), ενώ πλέον έχει απενοχοποιηθεί και ξεφεύγει από τον κιτς χαρακτήρα του παρελθόντος.

Ποιο bralette σού ταιριάζει

Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές, αλλά η λογική μία: Μη φανείς σε καμία περίπτωση... bimbo ή κιτς. Αυτό σε απλά λόγια σημαίνει ότι το bralette πρέπει να κινείται σε ήσυχους τόνους και minimal γραμμές, να έχει μια ιδέα δαντέλας ή metallic λεπτομέρειες, να μην αναδεικνύει εντελώς το στήθος σου και βασικό στόχο να αναδείξει τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς σου, αφήνοντας πάντα κάτι στη φαντασία...

bralette emily ratajkowski

Η ιδέα του denim φαντάζει ιδανική, αφού συγκρατεί άριστα το στήθος, καθότι πιο σταθερό ύφασμα, ενώ είναι επίσης δροσερό και ταιριάζει με όλα. Η Emily το απογείωσε με ένα trendy τζιν παντελόνι (δες εδώ τις τάσεις της σεζόν), ενώ σίγουρα θα το φορέσει και με ποδηλατικό κολάν αλλά και το hot σορτσάκι της.

Εγώ σου προτείνω ένα σατέν κομμάτι σε μπλε χρώμα (εάν θέλεις φυσικά κάτι πιο οικονομικό) που θα το φορέσεις με ένα τζιν σε παρόμοιο χρωματικό τόνο και φυσικά τα καλοακιρινά βράδια θα ρίξεις από πάνω σου ένα λινό πουκάμισο ή ένα κιμονό.

bralette σατέν

Σατέν bralette, €9,99, Stradivarius

denim παντελόνι

Φαρδύ τζιν παντελόνι, €29,99, Stradivarius