Cycling shorts: Πώς θα φορέσεις τη Νο1 τάση της σεζόν

Σού δείχνουμε πώς θα το βάλεις με 5 τρόπους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Cycling shorts: Πώς θα φορέσεις τη Νο1 τάση της σεζόν

To κολάν μέχρι το γόνατο είναι η "στολή" του αθλητή από την άνοιξη και μετά, αφού προσφέρει άνεση και τον διευκολύνει να κάνει τις ασκήσεις του. Επιπλέον είναι το βασικό "ένδυμα" του ποδηλάτη για τους ίδιους λόγους. Εσύ φρόντισε να μην το φορέσεις μόνο για προπόνηση αλλά και με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου για μια βραδινή έξοδο αλλά και με σακάκι για να δώσεις δυναμικό in fashion "παρών" στο γραφείο. Το ποδηλατικό κολάν κάνει fashion statement και... φαίνεται!

cycling shorts στους δρόμους της πόλης

WHY IT WORKS

Tα bike ή cycling shorts είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις από πέρυσι που δεν θα φύγουν εύκολα από το προσκήνιο. Από τη μεριά των celebrities, η Kim Kardashian ήταν η πρώτη που φόρεσε τα συγκεκριμένα κοντά κολάν στις πρωινές και βραδινές της εμφανίσεις εκτός γυμναστηρίου, δείχνοντας τον δρόμο της ξεκάθαρης επικράτησής τους. Οπότε μην απορείς που θα γίνει το βασικό summer item στην ντουλάπα σου, αφού θα το βάλεις με casual ρούχα αλλά και με πιο «βραδινά» κομμάτια. Κοινώς, πάει με όλα, κέφι να έχεις και φαντασία...

shorts street style

SEXY DETAILS

Η θηλυκότητα θα αναδειχτεί και από τις λεπτομέρειες... Αυτές είναι τα γοβάκια ή τα lace up πέδιλα που μπορεί να σου φαίνονται τολμηρός συνδυασμός, όμως αν επιδιώκεις να βάλεις μια sexy πινελιά στην όλη εμφάνιση, είναι... προαπαιτούμενα! Καλύτερα να επιλέξεις ίδιο χρώμα, για να φανούν οι γάμπες σου ακόμα πιο ψηλές.

blazer και σορτσάκι

VOLUME UP

Δεν χρειάζεσαι κάτι στενό από πάνω, αφού σίγουρα δεν θέλεις να θυμίζεις την Jane Fonda! Προτίμησε ένα oversized, αντρικού τύπου σακάκι που θα το κάνεις πιο θηλυκό με μια ζώνη στη μέση. Αν το ποδηλατικό κολάν είναι μαύρο, τόλμησε μια αντίθεση, φορώντας ένα χρωματιστό blazer (γιατί όχι ένα neon). Σκοπός σου είναι να δημιουργήσεις ένα σούπερ στυλάτο και trendy look, τίποτα λιγότερο! Από μέσα μπορείς να βάλεις ένα top είτε σε παρόμοιους τόνους με το κολάν είτε σε φωτεινό χρώμα για να κάνεις... εντύπωση!

shorts και φούτερ

SKIN TIGHT

Δώσε βάση στο μέγεθος. Το ποδηλατικό κολάν πρέπει να εφαρμόζει πολύ καλά στα πόδια σου, χωρίς βέβαια αυτά να ασφυκτιούν. Επιπλέον, πρόσεξε το ύφασμα που θα επιλέξεις: Να μην είναι πολύ λεπτό, γιατί θα... φεγγίζει, και δεν θα σφίγγει όσο πρέπει τους μηρούς, για να φαίνονται ακόμα πιο... σφριγηλοί και καλλίγραμμοι. Αν το επιτρέπουν τα κιλά σου, φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο, ιδανικά ένα beige, που είναι grande τάση.

ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΜΕ 5 ΤΡΟΠΟΥΣ

1. Ποδηλατικό σορτς και φαρδύ t-shirt με sneakers και τσαντάκι μέσης για ένα απλό και casual look.

2. Για ένα τέλειο athleisure style μπορείς να βάλεις το σορτς σου με ένα tie-dye φούτερ και να το συνδυάσεις με μια girly chain bag (όπως έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο) ή crop top (δες εδώ τα καλύτερα της άνοιξης).

3. To cycling shorts δημιουργεί το πιο σικάτο office look εάν το φορέσεις με ένα πουκάμισο με puffy sleeves.

4. Για τις βραδινές σου εξόδους φόρεσέ το με ένα bralette και ένα blazer. Flat ή ψηλοτάκουνα, αρκεί να είναι στις τάσεις της μόδας!

5. Όσο για τις βόλτες στο νησί την περίοδο των διακοπών, προτίμησε να το φορέσεις με το μαγιό σου!

ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΕ...

  • Πολύ στενό top
  • Κλασικό body
  • Κοντά φορεματάκια
  • Gym bags
  • Εσπαντρίγιες

Το look που σου προτείνω

cycling shorts

Cycling shorts, €24,99 το σετ των 2, Bershka

μπλουζάκι μπεζ

T-shirt, €9,95, Marks&Spencer

σταυρωτό λευκό σακάκι

Λευκό σταυρωτό σακάκι, €69,95, Zara

πολύχρωμα πέδιλα

Πέδιλα πολύχρωμα, Exe, €69, Tsakiris Mallas