Party pants: Η τάση του καλοκαιριού που γίνεται μανία

Με ένα παντελόνι θα δημιουργήσεις το πιο στυλάτο βραδινό look - Δες τα καλύτερα της αγοράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Party pants: Η τάση του καλοκαιριού που γίνεται μανία

Παντελόνια με χαρακτήρα που θα σου χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ στις βραδινές σου εξόδους. Είναι κομμάτια με ιδιαίτερα prints, που θα τραβήξουν το μάτι πάνω σου και συνδυάζονται με minimal τοπ, για έξτρα κομψές εμφανίσεις. Σε φαρδιά ή λίγο πιο στενή γραμμή, ακόμα και καμπάνα είναι ευκολοφόρετα και ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους με μικρές αλλαγές στο styling. Τα "πολυπολιτισμικά" τους μοτίβα ευνοούν τους συνδυασμούς, οπότε έχεις έναν πρώτο λόγο να εντάξεις ένα party pants στη λίστα με τις αγορές που θα κάνεις.

Μπορείς να το φορέσεις με πολλά tops (δες εδώ τα καλύτερα cut-out tops), είναι κομμάτι πασπαρτού που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις glam καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, ενώ με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια μεταμορφώνεται κυριολεκτικά.

party pants street style

Το στυλιστικό αποτέλεσμα έχει να κάνει με το ύφασμα που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, προτίμησε metallic κομμάτια, σατέν φαρδιές παντελόνες ή με κεντήματα, για ένα πιο sexy εφέ. Να ξέρεις ότι φέτος παίζουν πολύ τα τροπικά prints, τα λογότυπα και τα μεγάλα λουλούδια, ιδανικά πάνω σε έναν φωτεινό καμβά.

Διάλεξε το σωστό top

Η ερώτηση που έχεις να κάνεις εδώ είναι "τι θα βάλω από πάνω"; Όλα εξαρτώνται από το στυλ σου αλλά και από το πόσο μπροστά στις... εξελίξεις είσαι.Προτίμησε ένα top σε ήσυχους τόνους, κλέβοντας ένα χρώμα από το παντελόνι σου ή ένα μπλουζάκι με μήνυμα. Κλασικές προτάσεις αποτελούν ένα γιλέκο-σακάκι, ένα λευκό T-shirt ή πουκάμισο, ένα spaghetti top, ενώ μια πιο θηλυκή εμφάνιση θα δημιουργηθεί με ένα bralette (δες εδώ πώς θα το φορέσεις). Σε κάθε περίπτωση θα αφήσεις το παντελόνι να κάνει δήλωση μόδας και θα φροντίσεις τα παπούτσια που θα επιλέξεις να μη... βγάζουν μάτι. Flat ή ψηλοτάκουνα, καλό θα ήταν να προτιμήσεις nude τόνους.

Τα καλύτερα party pants της αγοράς

εμπριμέ party pants

Με κεντήματα, €25,95, Zara

animal prints party pants

Με animal prints, €29,95, Marks&Spencer

floral party pants

Floral, €21,99, Tezenis

exotic party pants

Με exotic prints, €19,95, pinup-fashion.gr

λαχούρια party pants

Εμπριμέ, €9,95, Celestino

crop party pants

Σε loose γραμμή, €19,99, Mango