H ζώνη κάνει δυναμικό comeback στα summer looks

Δες πώς θα δημιουργήσεις μια υπερκομψη σιλουέτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H ζώνη κάνει δυναμικό comeback στα summer looks

Μετά από έναν και πλέον χρόνο που μείναμε στο σπίτι και απολαύσαμε τα αγαπημένα μας homewear ήρθε επιτέλους η ώρα να φορέσουμε τα... κανονικά μας ρούχα, να κάνουμε τους πιο μοδάτους συνδυασμούς και να χαρούμε την μόδα όπως της αξίζει!

Τον καιρό του lockdown και του εγκλεισμού η αλήθεια είναι πως παραμελήσαμε αρκετά τα κοσμήματα (δες εδώ τις τάσεις του καλοκαιριού), τα ψηλοτάκουνα αλλά και γενικότερα τα αξεσουάρ, που ως γνωστόν ολοκληρώνουν μια εμφάνιση. Και λογικό ακούγεται, εάν σκεφτούμε πως με τα ρούχα του σπιτιού ή τα πιο άνετα outfits σκεφτόμασταν... "σιγά μη βάλω και αξεσουάρ!"...

ζώνη με φόρεμα

Αλλάζουν όμως σιγά-σιγά τα πράγματα και μαζί με όλα τα καινούργια στο ντύσιμό μας, η παραμελημένη ζώνη κάνει δυναμικό comeback στην γκαρνταρόμπα μας. Οπότε από τώρα μέχρι και τον επόμενο χειμώνα η ζώνη, που δεν ήταν και προτεραιότητά μας, έρχεται να μεταμορφώσει τις εμφανίσεις μας και... να μείνει στην ντουλάπα μας.

Πώς θα τη συνδυάσεις

Είτε πρόκειται να συνδυαστεί με παντελόνι, για ένα κομψό office look, είτε με το σορτς για μια μίνι απόδραση το Σαββατοκύριακο, η προσθήκη της ζώνης σε ένα outfit τού προσδίδει κομψότητα και έξτρα δόσεις στυλ. Να θυμάσαι ότι εάν τα ρούχα σου δεν διαθέτουν θηλιές για να περάσει η ζώνη, μην αγχωθείς!

ζώνη αλυσίδα με ολόσωμη φόρμα

Βάλε την πάνω από το φόρεμα, το σακάκι ή το παντελόνι σου και άφησέ την να κάνει fashion statement. Must-have επιλογές είναι φυσικά οι δερμάτινες, που θα τις έχεις για χρόνια, οι ψάθινες, λόγω καλοκαιριού, αυτές με τις διπλές αγκράφες αλλά και οι ζώνες-αλυσίδες, για έξτρα κομψότητα.

ζώνη με παντελόνι

Extra style tip: Σκέψου έξυπνα και επίλεξε μια belt-bag, που θα δημιουργήσει μια κομψή σιλουέτα πάνω από τα ρούχα σου και θα βάλεις μέσα τα απαραίτητα. Άλλωστε αποτελεί big trend και τη σεζόν αυτή, οπότε είσαι μέσα στο... θέμα!

belt-bag με κοστούμι