Τα καπέλα που θα φοράμε μέχρι το φθινόπωρο

Είναι το must-have αξεσουάρ της σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα καπέλα που θα φοράμε μέχρι το φθινόπωρο

Με το βλέμμα στραμμένο στην... παραλία, οι σκέψεις φέτος περιστρέφονται γύρω από τα αξεσουάρ που θα ομορφύνουν τα looks μας στη θάλασσα. Το καπέλο είναι το πλέον αριστοκρατικό αξεσουάρ, που συνοδεύει τις εμφανίσεις μας στην ακτή αλλά και στην πόλη, από το πρωί μέχρι το βράδυ! Όχι σωστά διαβάζεις, γιατί φέτος το καπέλο μπορείς να το φορέσεις και για έξτρα στυλ στην βραδινή σου έξοδο.

Οι τάσεις φέτος στις πασαρέλες S/S2021 αλλά και το πολυαγαπημένο μας street style στους δρόμους του κόσμου μάς δείχνουν τι θα φορέσουμε στο όμορφο κεφαλάκι μας για να είμαστε to-the-point στις διακοπές μας. Από μικρά, μεγαλύτερα, πλατύγυρα μέχρι tennis καπέλα αλλά και bucket hats, όλα έχουν τη θέση τους στην καλοκαιρινή μας... περιβολή με αξιώσεις.

Τα καπέλα του καλοκαιριού κάνουν δήλωση μόδας

Μπορεί να ήταν λίγο... παραπεταμένα και καταχωνιασμένα μέσα στην τσάντα παραλίας, αλλά φέτος (από πέρυσι καλύτερα) τα καπέλα αποκτούν δυνατή φωνή και κάνουν δήλωση μόδας. Είτε τα φορέσεις με το μαγιό σου στην παραλία είτε στην απογευματινή σου βόλτα στις διακοπές, είναι σούπερ στυλάτα και φοβερά κομψά και έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν κάθε εμφάνισή σου. Και μην ξεχνάς ότι αποτελούν ένα από τα βασικά κομμάτια στα στυλάτα looks των Γαλλίδων!

Ψάθινα καπέλα

ψάθινο καπέλο

Με κορδέλα ή χωρίς, με μικρό ή μεγαλύτερο γείσο, μαλακά ή με πιο σκληρή υφή, φρόντισε να τα φορέσεις φέτος πολύ στην παραλία αλλά και μετά χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Δώσε βάση στο μέγεθος, για να σε βολεύει.

Bucket hats

bucket hat

Όλες οι πασαρέλες τα εκθειάζουν και τα προτείνουν εάν θέλουμε έξτρα στυλ στις εμφανίσεις μας. Σκέψου ότι η Bella Hadid έκανε must-have summer item ένα χειροποίητο πλεκτό καπελάκι που φόρεσε στην παραλία. Επίλεξε ένα παρόμοιο ή ένα υφασμάτινο και μην το βγάλεις από πάνω σου!

Υφασμάτινα καπέλα

υφασμάτινο καπέλο

Είναι βολικά γιατί διπλώνουν και χωράνε στην τσάντα σου, ενώ για έξτρα δόσεις στυλ στο look σου μπορείς να τα σετάρεις με το μαγιό ή το beachwear σου. Διάλεξε!

Καπέλα tennis

τένις καπέλο

Είναι αθλητικά και σίγουρα τα έχεις συνδέσει μόνο με τα σπορ. Κακώς! Φόρεσέ τα με το sporty μαγιό σου αλλά και με ένα athleisure look εκτός παραλίας. Προτίμησε ένα κομμάτι με διάφανο χρωματιστό γείσο, για έξτρα στυλ.

Extra big hats

μεγάλο καπέλο

Τα μεγάλα καπέλα, ψάθινα ή υφασμάτινα, χαρίζουν έξτρα κομψότητα και αρκετές δόσεις αριστοκρατίας στο στυλ σου. Δημιουργούν θηλυκά looks και αναδεικνύουν το ρετρό στυλ σε μια εμφάνιση παραλίας. Μπορείς να τα συνδυάσεις με μεγάλα γυαλιά ηλίου και εντυπωσιακά κοσμήματα.