5 βασικές τάσεις στις διακοπές!

Βάλε στη βαλίτσα σου τα πιο stylish κομμάτια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 βασικές τάσεις στις διακοπές!

Οι βασικές τάσεις του καλοκαιριού που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου για in fashion looks. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ θα γίνουν τα... statement των καλοκαιρινών σου εξόδων! Τι δεν κατάλαβες; Τώρα που είναι εκπτώσεις τρέξε να προλάβεις για να πάρεις μαζί σου αυτά τα 5 βασικά κομμάτια, που όχι μόνο θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά σου looks αλλά ταιριάζουν με πολλά από τα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Αποτελούν Must-have items του καλοκαιριού και σαν απόλυτα ενημερωμένη fashionista που είσαι, γνωρίζοντας τις τάσεις και τα λοιπά της... μοδός, δεν πρέπει να τα αγνοήσεις!

Retro eyewear

cat-eye γυαλιά ηλίου

Τη σεζόν αυτή και μέχρι τον επόμενο χειμώνα η ρετρό τάση θέλει να προσθέτουμε στα outfits στοιχεία του παρελθόντος! Από την «χρονομηχανή» της μόδας «κλέψε» ένα ζευγάρι χρωματιστά κοκάλινα γυαλιά και νιώσε
αυτόματα μια... γλυκιά νοσταλγία!

Chinese shirt

κιμονό

To κιμονό δεν χάνει την αξία του στο χρηματιστήριο της μόδας όσα χρόνια κι αν περάσουν. Επένδυσε σε ένα chic κομμάτι με ζώνη, που θα το φορέσεις σαν πουκάμισο, σαν πανωφόρι αλλά και με το μαγιό σου, για έξτρα δόσεις κομψότητας και στυλ!

Party pants

party pants street style

Οι loose παντελόνες είναι ο ορισμός της άνεσης και της κομψότητας. Με minimal tops θα δημιουργήσεις βραδινά looks, ενώ με το πάνω μέρος του μπικίνι σου θα πιεις χαλαρά το cocktail σου δίπλα στην πισίνα. Ανάλογα με την
περίσταση, διάλεξε flats ή high heels.

All-day mules

mules

Δεν θα τα βγάλεις από τα πόδια σου πρωί-βράδυ, ενώ εάν επιλέξεις ένα ουδέτερο χρώμα, δεν θα χρειαστείς άλλα παπούτσια στις διακοπές! Να θυμάσαι ότι αποτελούν ένα από τα βασικά παπούτσια για να δημιουργήσεις retro looks αλλά και για να αναδείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου - και το πεντικιούρ σου!

Bold sleeves

bold μανίκια

Mια girly πινελιά την χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι. Τα μανίκια... φουσκώνουν σε φορέματα και tops και τα looks απογειώνονται! Επένδυσε σε κομμάτια με floral μοτίβα, που είναι φέτος ο ορισμός μια κομψής εμφάνισης.