To μαγιό της Αθηνάς Οικονομάκου που θέλεις να αποκτήσεις

Με ασορτί κιμονό, είναι σούπερ στυλάτο και trendy!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
To μαγιό της Αθηνάς Οικονομάκου που θέλεις να αποκτήσεις

Νεόκοπη μανούλα για δεύτερη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου γέννησε την κόρη της Σιέννα στις 11 Ιουνίου, ενώ έχει έναν γιο 3 ετών. Παρόλα αυτά η όμορφη ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων, ήδη δείχνει να έχει επανέλθει στα κιλά της προ εγκυμοσύνης, εντυπωσιάζοντας με το καλλίγραμμο κορμί της, που αναδεικνύει φυσικά άριστα το σούπερ trendy και στυλάτο μπικίνι της.

Μία από τις βασικές τάσεις του καλοκαιριού στα μαγιό (δες εδώ όλα τα trendy μαγιό της σεζόν) είναι το φλοράλ μπικίνι, διαχρονική αξία στην τσάντα παραλίας μας αλλά και στην καλοκαιρινή μας beachwear συλλογή. Μάλιστα, η Αθηνά απογειώνει την εμφάνισή της... by the pool με ένα καφτάνι με τα ίδια μοτίβα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το look της.

Αθηνά Οικονομάκου μαγιό

Σύντομα επανήλθε στα κιλά της

Η ίδια έχει δηλώσει κατά καιρούς, και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, ότι πήρε πολλά κιλά αλλά αμέσως μετά αδυνάτισε εύκολα, κάτι που συνέβη και μετά τη γέννηση της κόρης της. Μια ευτυχισμένη οικογένεια έχει δημιουργήσει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, απολαμβάνοντας όλοι μαζί τις διακοπές τους στη Μύκονο, όπου εκείνος δραστηριοποιείται.

Η ίδια, εκτός από τις υποκριτικές της ενασχολήσεις, δραστηριοποιείται και ως επιχειρηματίας στον τομέα της μόδας και των κοσμημάτων, δημιουργώντας τη σειρά Project Soma, με beachwear κομμάτια και μαγιό, αλλά και τα Allover κοσμήματα.

Το μπικίνι της αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ το κιμονό (δες εδώ πώς θα το φορέσεις) βοηθά στο να μπορέσεις εύκολα στη συνέχεια να πας για ποτό ή για καφέ, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις look. Να θυμάσαι ότι φέτος, τα ρετρό κομμάτια επανέρχονται δυναμικά όχι μόνο στα καθημερινά μας outfits αλλά και σε αυτά που επιλέγουμε για την παραλία!