3 hot τάσεις που θα δεις τη νέα σεζόν

Από το φθινόπωρο μέχρι και τον χειμώνα 2021

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
3 hot τάσεις που θα δεις τη νέα σεζόν

Μπορεί να μη θέλεις να τελειώσει το καλοκαιράκι, ωστόσο οφείλεις σιγά-σιγά να μπαίνεις στο στυλ και στη μόδα των επόμενων μηνών. Οπότε καλό είναι να μάθεις τις νέες τάσεις που θα μας απασχολήσουν από τώρα μέχρι και τον χειμώνα του 2101. Αρχής γενομένης από 3 hot trends, η νέα σεζόν έχει πολλά να μας δείξει στο μέλλον.

The name game...

logomania

ή αλλιώς «logomania»! Αν αγαπάς έναν Οίκο, μη φοβάσαι να το εκφράσεις. Τα logos επανέρχονται δυναμικά από τα 00s και όχι μόνο απενοχοποιούνται αλλά αποτελούν και ένα από τα μεγαλύτερα trends. Και μην σκεφτείς πολυτέλεια ή glam, διάθεση επίδειξης και πλούτου. Τα λογότυπα απλώς τοποθετούνται σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σαν κατάφαση στη μόδα και όχι σαν ηχηρή φωνή στην ταυτότητά τους.

logomania

Είναι Chanel, Fendi, Lanvin, Gucci, αυτό δεν σημαίνει τίποτα πέρα από το προφανές: Τη χαρά του στυλ! Εσύ φόρεσε απλά Τ-shirt με το τζιν σου (δες εδώ τις τάσεις) ή κράτησε μια τσάντα του αγαπημένου σου brand.

Extra, extra!

maximalism

Ο μαξιμαλισμός σε όλο του το μεγαλείο! Οι πασαρέλες αποθέωσαν τα μεγάλα κοσμήματα, τα εμπριμέ φουλάρια, τα εκκεντρικά prints, και μάλιστα όλα αυτά συνδυασμένα σε ένα εντυπωσιακό look. O Οίκος Dolce&Gabbana κράτησε για άλλη μία φορά τα σκήπτρα, παρουσιάζοντας τα μοντέλα του να φοράνε τεράστια χρυσά σκουλαρίκια, disco γυαλιά με το λογότυπο, ακόμα και περίτεχνες κορόνες και τεράστια λουλούδια στο κεφάλι!

maximalism

Η σωστή ρήση φέτος είναι «more is more»! Θα το κάνεις πράξη σε mix'n'match σύνολα (δες πώς θα το πετύχεις).

Sparkle!

glitter

Λίγες παραπάνω δόσεις glitter επιτρέπονται και με το παραπάνω. Βάλε στρας, χρυσοκλωστές, πέτρες,
metallic διακοσμητικά, πέρλες, παγέτες σε τσάντες και παπούτσια και τόλμησε ένα head-to-toe silver look.

pagetes

Αν θέλεις να θυμίζεις λίγο... Barbarella, φέτος είναι η χρονιά σου, και αυτή η ιδανική εποχή για να σταθείς υπέρλαμπρη κάτω από την ντισκομπάλα! Τόλμησε ένα ανάλογο make-up look με ασημόσκονη στα βλέφαρα ή στα χείλη! Τσέκαρε πώς θα βάλεις τις παγέτες από το πρωί για να είναι to-the-point!