Rosie Huntington-Whiteley: Απογείωσε το total white

Υιοθέτησε το λευκό χρώμα σε φθινοπωρινά σύνολα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Rosie Huntington-Whiteley: Απογείωσε το total white

Η Rosie Huntington-Whiteley... ορκίζεται σε μια ουδέτερη παλέτα όλο τον χρόνο. Δύσκολα αποχωρίζεται, τα nude, τα λευκά, τα μπεζ κομμάτια που τονίζουν τόσο τη θηλυκότητα όσο και την κομψότητά της. Η γκαρνταρόμπα της μάς χαρίζει μια αίσθηση από κιμωλία, κρέμα και κάθε απόχρωση του λευκού στο ενδιάμεσο. Ο λόγος; Ζει στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες, που της επιτρέπει να φορά διαρκώς ανοιχτά χρώματα, ωστόσο, να ξέρεις, πως το λευκό χρώμα ταιριάζει απόλυτα και στις μεσογειακές... ντουλάπες (δες εδώ και τις... λευκές επιλογές των αδελφών Hadid). Οπότε δες τις επιλογές της και πάρε ιδέες, για μια σούπερ stylish εμφάνιση.

Λευκό το φθινόπωρο

Φωτεινό και αισιόδοξο χρώμα, κοντράρει κάθε χρόνο το μουντό και γκρίζο φθινόπωρο, ρίχνοντας λίγο φως στα μαύρα και τα τζιν κομμάτια που όλες ξεκινάμε να φοράμε τη νέα εποχή. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες (ξανθές, μελαχρινές, όλες καλές!) και φυσικά συνδυάζεται με τα πάντα, εάν πρόκειται να επιλέξεις ένα μεμονωμένο κομμάτι.

Μη φοβηθείς να φορέσεις head-to-toe λευκό, με το σκεπτικό ίσος ότι "παχαίνει" και τονίζει τις αδυναμίες στο σώμα σου, γιατί πάντα υπάρχει ένα ρούχο που θα σου πηγαίνει και θα είναι ανοιχτόχρωμο. Το μυστικό είναι στην εφαρμογή αλλά και στην ποιότητα του υφάσματος που θα επιλέξεις.

Σατέν co-ord

λευκό σετ

Σε στυλ... πιτζάμας, θα το βάλεις από το πρωί ως το βράδυ. Συνδύασε το co-ord (αφού φυσικά δεις πώς θα το φορέσεις με τον πιο κομψό τρόπο) με λευκά πέδιλα και τσάντα σε ίδιο τόνο, ενώ για τα κοσμήματά σου προτίμησε τις διαχρονικά κλασικές και κομψές πέρλες (δες εδώ τα κοσμήματα που θα φοράς τη νέα σεζόν). Μπορείς επίσης να συνδυάσεις το look σου με μια φωτεινή τσάντα αλλά και με χρυσαφί αξεσουάρ.

The new shirt dress

λευκό φόρεμα

Ένα... μάξι πουκαμισοφόρεμα σε στενή γραμμή είναι περισσότερο φόρεμα και όχι πουκάμισο! Κολακεύει τη σιλουέτα, αφού αναδεικνύει τις γραμμές σου με τον πιο όμορφο τρόπο. Εάν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω, βάλε μια ζώνη στη μέση, για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση της σιλουέτας και ρίξε διακριτικά ένα ελαφρύ πανωφόρι επάνω σου για περισσότερη καλυπτικότητα!

All time classic

λευκό παντελόνι πουκάμισο

Λευκό παντελόνι και αντρικού τύπου πουκάμισο που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας. Εάν δεν αγαπάς τα πουκάμισα, φόρεσε μια loose λευκή μπλούζα και σπάσε τη μονοτονία με ένα μεγάλο μπεζ clutch. Τα πέδιλα αφήνουν να φανεί λίγο δέρμα... για να μην μπουκώσει το σύνολο!

Lingerie dress

λευκό φόρεμα

Eίναι η επιτομή της κομψότητας αλλά και ένα φόρεμα που θα σε βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη σε εξόδους σου, αφού αυτό του τύπου νεγκλιζέ κομμάτι είναι και sporty και glam και casual. Εσύ άλλαξέ του στυλ ανάλογα με τα παπούτσια που θα το συνδυάσεις ή φόρεσέ το ακόμα και πάνω από το τζιν παντελόνι σου. Η Rosie είναι κλασικό... κορίτσι και το συνδυάζει με λευκό μαντό και strappy πέδιλα. So chic, indeed!