Για τολμηρές εμφανίσεις: Φούξια τσάντα γεμάτη φτερά από τα Zara - Mοιάζει πανάκριβη αλλά δεν είναι

Θα απογειώσει το σύνολό σου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για τολμηρές εμφανίσεις: Φούξια τσάντα γεμάτη φτερά από τα Zara - Mοιάζει πανάκριβη αλλά δεν είναι

Αν είσαι από τις γυναίκες που τολμούν να επιλέγουν και να φορούν ιδιαίτερα και πρωτότυπα κομμάτια, σας έχουμε το ιδανικό και αυτή είναι μια τσάντα φούξια με φτερά από τα Zara. Είναι άκρως εντυπωσιακή και θα απογειώσει σίγουρα το σύνολό σου.

Η συγκεκριμένη λοιπόν βγαίνει σε 2 χρώματα, φούξια και μωβ, εξίσου φοβερά και τα δύο. Είναι τσάντα - σάκος με σατέν ύφασμα και μπορείς να την φορέσεις με πολλούς τρόπους, είτε στο χέρι, είτε στον ώμο σου.

Μπορείς να την φορέσεις σε όλες σου τις βραδινές εμφανίσεις με οτιδήποτε κι αν θες (ειδικά με αυτό το φόρεμα πηγαίνει φοβερά) και μάλιστα το μέγεθός της είναι το ιδανικό καθώς χωράει τα άκρως απαραίτητα.

ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΟΣ ΣΑΤΕΝ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ZARA

  • Τσάντα σάκος με εξωτερικό μέρος από σατέν και λεπτομέρεια φτερά.
  • Με φόδρα στο εσωτερικό.
  • Λουριά ώμου με αλυσίδες.
  • Κλείσιμο με σούρα.
  • ΦΟΥΞΙΑ | 6469/910
  • 35,95 EUR

ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΟΣ ΣΑΤΕΝ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ZARA

Φόρεσέ την με αυτό το φόρεμα

Ψάχνεις το πιο ευκολοφόρετο φόρεμα που να είναι και οικονομικό, αλλά να φοριέται και όλες τις ώρες της ημέρας; Ε λοιπόν, θα το βρεις στα καταστήματα των Zara, αλλά και στη διαδικτυακή τους σελίδα με μόνο 9,95 ευρώ, αφού βρίσκεται σε έκπτωση.

Πρόκειται για ένα φόρεμα που μπορείς άνετα να φορέσεις για μια απλή βόλτα με ένα ζευγάρι sneakers, αλλά και στη δουλειά με ένα φλατ πέδιλο. Μάλιστα, αν θέλεις να το φορέσεις και σε μια βραδινή σου έξοδο, συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα ή ακόμη και γόβες.

Βγαίνει σε μαύρο και μπλε χρώμα και "αγκαλιάζει" τις καμπύλες για αυτό και θα ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου αν είσαι ειδικά γυμνασμένη.

Να σημειωθεί ότι μπορείς άνετα να το φορέσεις και στη θάλασσα με ένα στιλάτο μαγιό από μέσα όπως αυτό που είναι hot trend.

Πρόκειται για το κοντό φόρεμα με ντεκολτέ σε ίσια γραμμή και λεπτές τιράντες.

4174/315

9,95 EUR

little black dress φόρεμα Zara

ΜΕΣΑΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ZARA

TAGS