Πας διακοπές με σκάφος; 7 looks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Τα must-have σύνολα για να σαλπάρεις...

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Πας διακοπές με σκάφος; 7 looks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Το καλοκαίρι σαλπάρουμε με σκάφος για τις διακοπές μας και επισκεπτόμαστε τα πιο in νησιά εντός και εκτός Ελλάδας φορώντας 7 must-have σύνολα που θα κερδίσουν τα βλέμματα! Με μεγάλη παρέα, το αγόρι ή την κολλητή μας, σημασία έχει να βάλουμε τα σωστά ρούχα στη βαλίτσα μας και να ανοίξουμε πανιά για τις πιο όμορφες διακοπές της ζωής μας. Προτίμησε βολικά κομμάτια και στυλάτα ταυτόχρονα, που θα αναδείξουν την κομψότητά σου χωρίς να είναι... άκυρα για σκάφος.

Αυτό σημαίνει πως τα φορέματα, τα καφτάνια, που αποτελούν την πολυαγαπημένη τάση του καλοκαιριού, τα σορτς και τα playsuits έχουν την τιμητική τους, για να ταξιδέψεις εύκολα σε... άλλη γη κι άλλα μέρη! Να θυμάσαι, ένα καλό αντηλιακό και το καπέλο σου είναι άκρως απαραίτητα!

7 σκαφάτα must-have looks

Printed dress

σκάφος-μόδα-εμπριμέ-φόρεμα

Μίνι και σε «Α» γραμμή θα τονίσει τη θηλυκότητά σου, ενώ τα λαχούρια στα χρώματα της θάλασσας θα ταιριάξουν απόλυτα με τον χώρο. Συνδύασέ το με statement κοσμήματα σε χρυσαφί τόνους, για να αναβαθμίσεις το look.

Satin twin set

σκάφος-μόδα-μπλε-φόρεμα

Φούστα... μπλούζα που γίνεται ένα με το απέραντο γαλάζιο! Το σατέν δημιουργεί από μόνο του μια πολυτελή αίσθηση στο look, ενώ διαγράφει τόσο... όσο τη σιλουέτα. Άφησέ το να ανεμίζει διακριτικά, για έξτρα δόσεις σεξαπίλ στο look σου!

Chic beachwear

σκάφος-μόδα-μαγιό

Φαντάσου ότι βρίσκεσαι σε μια πισίνα resort, έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη! Πόνταρε σε ένα ολόσωμο μαγιό που θα συνδυάσεις με το μάξι καφτάνι σου. Το μαύρο ταιριάζει ιδανικά με τις πορτοκαλί αποχρώσεις του δειλινού, που απολαμβάνεις από το κατάστρωμα!

Μπικίνι ή ολόσωμο; Δες τι σου ταιριάζει και πάρ' το μαζί σου στις διακοπές!

Cool denim

σκάφος-μόδα-σορτσάκι

Ένα «καυτό» τζιν σορτσάκι δεν πρέπει να λείπει από την yacht... βαλίτσα σου. Ο λόγος, προφανής. Θα το φορέσεις με τα μαγιό σου όλο το φθινόπωρο (δες εδώ τρόπους για να βάλεις το μαγιό σου τη νέα σεζόν), με T-shirts αλλά και με φαρδιά πουκάμισα ή shirt-dress, για ένα sporty sexy look που θα συζητηθεί!

Feminine shirt-dress

σκάφος-μόδα-λευκό-φόρεμα

Μπορεί να είσαι σε διακοπές αλλά σίγουρα δεν... αφήνεις το σεξαπίλ σου στην ξηρά! Θα το αναδείξεις με ένα κομψό «πουκαμισοφόρεμα» σε A line, που θα το βάλεις μόνο του ή σαν πουκάμισο πάνω από το σορτσάκι σου. Τα statement κοσμήματα είναι must (θυμήσου πώς να τα βάλεις σε τάξη!).

Girly co-ord

σκάφος-μόδα-σύνολο

Ένα σετ σε φωτεινό χρώμα θα σε βολέψει πολύ στο σκάφος, αφού χαρίζει ελευθερία κινήσεων, ενώ μπορείς να φορέσεις και κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Κάνε color blocking με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια, για ένα σούπερ κοριτσίστικο look.

Classy playsuit

σκάφος-μόδα-ροζ φόρεμα

Μια μίνι ολόσωμη φόρμα δεν χρειάζεται... συστάσεις! Είναι βασικό κομμάτι των καλοκαιρινών διακοπών όπου κι αν ταξιδέψεις. Απόφυγε τους boho προσανατολισμούς στο στυλ και προτίμησε ένα chic playsuit, που θα τονίσει το class και την κομψότητά σου.