6 τρόποι για να φορέσεις το μαγιό σου το φθινόπωρο

Απευθείας από τις πασαρέλες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
6 τρόποι για να φορέσεις το μαγιό σου το φθινόπωρο

Η ιδέα εδώ είναι να κρατήσουμε το καλοκαίρι όσο περισσότερο μπορούμε, επιλέγοντας κομμάτια που φορούσαμε μέχρι τώρα στη θάλασσα και στην πόλη, τα οποία θα συνδυάσουμε φυσικά με τέτοιο τρόπο ώστε να ενσωματώσουμε το look μας στα φθινοπωρινά δεδομένα. Οι ιδέες φυσικά έρχονται από τις διεθνείς πασαρέλες και μας παρακινούν να κάνουμε φέτος μια δοκιμή να φορέσουμε το μαγιό μας και στο... γραφείο. Αλήθεια!

Ξέρω καλά πως δεν θέλεις με τίποτα να απαρνηθείς τις διακοπές, τις βουτιές στις πρασινογάλαζες θάλασσες, ούτε να αφήσεις το μαγιό σου στην τσάντα παραλίας. Θα ήθελες αν γινόταν να το φοράς όλο τον χρόνο! Με το σωστό styling, ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν, τα χρώματα της καλοκαιρινής και φθινοπωρινής παλέτας αλλά και τις ιδέες των ειδικών, θα πετύχεις σύνολα βολικά, άνετα και στυλ΄τα, και το σημαντικότερο, θα σου θυμίζουν για πολύ ακόμα καλοκαίρι.

Με κιμονό

κιμονό με μαγιό

Αυτό το πλεκτό λευκό καφτάνι που φορούσες στην παραλία, μην το φυλάξεις. Θα το χρησιμοποιήσεις σαν ελαφρύ πανωφόρι και από μέσα θα βάλεις το τοπ από το μπικίνι σου και το σορτσάκι σου - τζιν κατά προτίμηση! Δώσε βάση στα κοσμήματα, ταιριάζουν ιδανικά τα χρυσαφί κολιέ σε layering (δες πώς θα το κάνεις καλά), αλλά και στα παπούτσια, με τα σανδάλια να έχουν την τιμητική τους. Στην πορεία, φόρεσε το σύνολο με mules.

Με twin set

σετ με μαγιό

Ένα συνολάκι λινό ή μεταξωτό σίγουρα το απέκτησες το καλοκαίρι, αφού τα co-ords έδωσαν και πήραν φέτος. Φόρεσε λοιπόν το τριγωνάκι σου μέσα από αυτό και άφησε διακριτικά ανοιχτό το πουκάμισο, δημιουργώντας μια σούπερ στυλάτη εμφάνιση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Με ψηλόμεσο παντελόνι

παντελόνι με μαγιό

Ιδανική εμφάνιση για να βγεις το βράδυ για ποτό, αφού είναι θηλυκή και άκρως sexy. Πρόσεξε να διαθέτεις τις σωστές αναλογίες, ενώ εάν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω, αντικατέστησε το μπικίνι σου με ένα ολόσωμο. Το μυστικό εδώ βρίσκεται στην καλή εφαρμογή του μαγιό, για να είναι κομψό το αποτέλεσμα.

Με φούστα

μαγιό φούστα

Προτίμησε μία σε Α γραμμή, που κολακεύει όλους τους σωματότυπους, και φόρεσέ την με το αθλητικού τύπου μαγιό σου με έναν ώμο. Κλέψε τις αποχρώσεις της φούστας στο μπικίνι και είσαι έτοιμη να περπατήσεις στους δρόμους της πόλης με... το κεφάλι ψηλά!

Με εμπριμέ σύνολο

σετ με μαγιό

Είτε πρόκειται για το κλασικό κοστούμι σου είτε για μια φούστα με ασορτί σακάκι, το μαγιό από μέσα εν είδει top θα κάνει τη διαφορά. προτίμησε ουδέτερους τόνους για να είναι chic το σύνολο, ενώ εάν το σετ σου είναι μονόχρωμο μπορείς άνετα να πάιξεις με εμπριμέ μαγιό.

Με τζιν παντελόνι

τζιν με ολόσωμο

Η Chanel το αποθεώνει, επιλέγοντας να συνδυάσει ένα ολόσωμο μαγιό με το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι. Με κοσμήματα με στρας και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο (ή και υφασμάτινο) είσαι έτοιμη να δώσεις το "παρών" σε καλοκαιρινά καλέσματα δίπλα στην πισίνα. Με ένα κλασικό μπλέιζερ και χωρίς το καπέλο, φυσικά, θα πας στο γραφείο σου το πρωί και θα εντυπωσιάσεις!