Γοβάκια με ενσωματωμένο πορτοφολάκι! Εσύ θα τα φόραγες;

O Οίκος Tibi κάνει επανάσταση με ένα ζευγάρι sling-backs

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Στα παπούτσια φέτος τα διακοσμητικά στοιχεία έχουν την τιμητική τους, αφού το "more is more" είναι το ζητούμενο στα αξεσουάρ - με τα statement κοσμήματα να έχουν ήδη κατακλύσει το street style και να μας δείχνουν τον δρόμο για τις πιο trendy εμφανίσεις τον επόμενο χειμώνα. Έτσι τα γοβάκια αποκτούν κι αυτά αγκράφες, πολλά λουράκια, αλυσίδες και διακοσμητικά στρας και κρύσταλλα, τονίζοντας τον πλουραλισμό στο στυλ των παπουτσιών. Ο Οίκος Tibi, μάλιστα, δημιούργησε ένα ζευγάρι κομψές slingbacks, σε διάφορα χρώματα, με ενσωματωμένο πορτοφολάκι, για να σου λύσει τα χέρια - στην κυριολεξία!

tibi shoes

Τα γοβάκια έχουν εσωματωμένο πορτοφολάκι

Είναι μια καινοτομία στον σχεδιασμό των παπουτσιών που λειτουργεί διττά: στυλιστικά και χρηστικά! Τα γοβάκια Tibi The Victor Slingback θα χαρίσουν στα looks σου έναν μοντέρνο αέρα και παράλληλα θα σε βοηθήσουν να μεταφέρεις στο ενσωματωμένο πορτοφολάκι τους μικρά αντικείμενα, όπως... ζάχαρη για τον καφέ σου, ψιλά για το περίπτερο ή την κέτσαπ για να βάλεις στις πατάτες σου!

Όχι δεν είναι καθόλου αστείο, αφού πάνω στη μύτη του παπουτσιού υπάρχει ένα πορτοφόλι σε μικρό μέγεθος με φερμουάρ, το οποίο κουμπώνει με τρουκ. Εκεί βάζεις ό,τι χρειάζεσαι για να χρησιμοποιήσεις σε μια ώρα... ανάγκης. Όλα, λοιπόν, είναι θέμα φαντασίας και στυλ, για να κάνεις τη διαφορά στα all-day looks σου!

Jimmy Choo x Jean Paul Gaultier: Με μούσα την Κylie Minogue

Δες τα βίντεο με τα slingbacks που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

slingbacks

Θα τα βρεις εδώ

Πώς θα τα συνδυάσεις

Tο έχουμε πει ότι οι εν λόγω γόβες αποτελούν φέτος μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια - αναβαθμίζοντας πρωτίστως τα office looks μας, ενώ το χαμηλό τακούνι τους μας βοηθά να είμαστε ταυτόχρονα άνετες και στυλάτες στις εξόδους μας. Θα τις συνδυάσεις, λοιπόν:

  1. Με loose κοστούμια (δες εδώ τα bold κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις), για να κάνεις δήλωση μόδας με την επιλογή σου
  2. Με ρετρό φορέματα, αφού αυτές οι kitten heels γόβες αναβιώνουν το στυλ των 50s.
  3. Με τζιν crop παντελόνια, για να τα αναδείξεις όπως τους αξίζει.
  4. Με μίνι πλεκτά φορέματα και καλσόν δίχτυ, για να βάλεις μια έξτρα δόση γοητείας στην εμφάνισή σου.
  5. Με μάξι φούστες για να τονίσεις το γεγονός ότι είσαι μια πλήρως ενημερωμένη fashionista.