H Rihanna μόλις φόρεσε το πιο μοδάτο σύνολο του χειμώνα

Αντίγραψε την πιο hot τάση στο street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Δεν είναι μόνο οι δικές celebrities που είναι καλοντυμένες και ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να "κοπιάρουμε" τα looks τους (δες εδώ πώς φόρεσε η Σμαράγδα Καρύδη την Νο1 τάση της σεζόν), είναι και οι διάσημες του πλανήτη Χόλιγουντ, που φοράνε μοδάτα σύνολα και τα... σπάνε στους δρόμους του κόσμου. Σε αυτό το μήκος κύματος, λοιπόν, η Rihanna, που έκανε δήλωση μόδας με την εμφάνισή της σε δείπνο, παραδίδοντας άλλο ένα μάθημα styling. Κι εμείς απλώς θέλουμε να την αντιγράψουμε...

Η Rihanna κάνει fashion statement

Leather on leather προτείνει η Rihanna και δεν πρέπει να την αγνοήσουμε. Τα δερμάτινα κομμάτια (δες εδώ ποια πρέπει να αποκτήσεις φέτος) δημιουργούν μοδάτα σύνολα, ενώ ένα total look, όπως το φόρεσε η τραγουδίστρια κάνει fashion statement για δύο λόγους: Συνδυάζει διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος στη... σωστή αναλογία και πατώντας πάνω σε δύο must-have χειμερινά χρώματα: Μαύρο και μπορντό.

10 μυστικά που οι στυλίστες μοιράζονται μόνο με τους διάσημους πελάτες τους!

Η τραγουδίστρια πηγαίνει το styling head-to-toe leather ένα level παραπάνω, αφού αποτελεί σημαντική τάση για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, όπως είδαμε στις πασαρέλες των Versace, Bottega Veneta και Ferragamo, μεταξύ άλλων. Εσύ δεν έχεις παρά να την αντιγράψεις, δημιουργώντας ένα ευκολοφόρετο και σούπερ στυλάτο δερμάτινο σύνολο για τις all-day εξόδους σου. Πόνταρε σε ένα μαύρο overshirt που θα φορέσεις με ένα μπορντό παντελόνι, ακολουθώντας την πρόταση της Rihanna.

Copy the look

πουκάμισο

Θα το βρεις εδώ

παντελόνι δερμάτινο

Θα το βρεις εδώ

Style tip: Ολοκλήρωσε το look σου με αρβυλάκια

αρβυλάκια

Θα τα βρεις εδώ

και μην ξεχάσεις να κρατήσεις μια μοδάτη τσάντα στα χέρια σου, που θα απογειώσει το look.

τσάντα

Θα την βρεις εδώ

In the details: Φόρεσε ένα statement κολιέ για να απογειώσεις την εμφάνισή σου.

κολιέ

Θα το βρεις εδώ