Subway Fits: Τι είναι το νέο fashion trend που έχει κατακλύσει το Τik Tok

Έχει γίνει το νέο street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Από τη στιγμή που η Tina Zhang, influencer με έδρα τη Νέα Υόρκη, άρχισε πριν από μερικές εβδομάδες να δημοσιεύει βίντεο με τα καθημερινά της looks στο TikTok δημιουργήθηκε ένα νέο trend που δείχνει να παίρνει τη θέση του street style. Kαι θα σου εξηγήσω στη συνέχεια τι εννοώ. To Subway Fits είναι μια ολοκαίνουργια τάση (δες εδώ τις βασικές τάσεις της μόδας για φέτος) για τις μοδάτες κοπέλες στους δρόμους, που θέλουν να δείξουν τα looks τους αλλά με ένα πιο διαφορετικό τρόπο. Έτσι μια νέα... μόδα δημιουργείται και έχει ήδη αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες όχι μόνο στα social, όπως θα δεις στη συνέχεια, αλλά και στην πραγματική ζωή.

6 τρόποι για να εντάξεις το βελούδο στα all-day looks σου

Το Subway Fits κάνει χαμό στη μόδα και στο Tik Tok

Μπορεί να είνα συνηθισμένο να βλέπουμε φωτογραφίες από υπέροχα σύνολα στους δρόμους του κόσμου, με it-girls και fashion influencers να πρωταγωνιστούν βγαίνοντας από το σπίτι τους ή σε κάποιο καφέ, στον δρόμο για τη δουλειά τους. Αντίθετα, η Zhang τοποθέτησε το τηλέφωνό της σε έναν τοίχο του Μετρό για να τραβήξει βίντεο. Αυτό ήταν! Έγινε αμέσως viral.

Και φυσικά δεν είναι η μόνη που το κάνει αυτό. Στο TikTok, τα αποτελέσματα αναζήτησης για το "subway fit" συγκεντρώνουν πάνω από 13 δισεκατομμύρια προβολές, με άντρες και γυναίκες να δείχνουν "τα σύνολα της μέρας" ενώ περιμένουν το Μετρό ή πηγαίνουν προς το τρένο. Ανάμεσα στις κορυφαίες influencers, το «Tube Girl» από το Λονδίνο, ή τοι η Sabrina Bahsoon, που έγινε viral σχεδόν εν μία νυκτί βιντεοσκοπώντας τον εαυτό της μέσα στο τρένο, σε πολύ κοντινά πλάνα, αλλάζοντας γωνίες με ιλιγγιώδη τρόπο.

@sabrinabahsoon

Personally i think I’m slaying and trusssttt nobody cares #tubegirl shoutout to all the people who say hi while i made the videos - you make my day 🥰 #tubegirleffect

♬ sexy ass cars - frʌns
@sabrinabahsoon

Gotta match the vibes when i arrive #londontiktok #nickiminaj

♬ where dem girls at - fee✩

Στο ίδιο μήκος κύμτος κι άλλα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα και τις τάσεις και θέλουν να δείξουν τα all-day looks τους, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Με background το Μετρό ή μέσα στον χώρο ενός σταθμού οι κοπέλες φοράνε μοδάτα σύνολα και περνούν το μήνυμα της... πραγματικότητας και όχι μιας στημένης φωτογραφίας.

Pantless trend: Η τάση θέλει να μην φορέσεις... το παντελόνι σου!

Δηλαδή λένε "αυτό είναι το outfit που φόρεσα σήμερα και σου το δείχνω real!"... Και το ίδιο γίνεται και στο Instagram φυσικά, γεμίζοντας τους λογαριασμούς των fashionistas.

Πάρε μια γεύση από τα κορίτσια στο Tik Tok και ξεκίνα κι εσύ!

@olivia_mejia_

subway fit check

♬ original sound - Marsplutoedits
@opalbyopal

Subway Fit Check 🚇 | #fitcheck #subway #metro #redoutfit #miniskirtoutfit #corset #fashion

♬ Demons - Doja Cat
@albertekuske

subway fit check 🪩 #fashioninspo #outfitideas #fashiontiktok #inspo #copenhagentiktok #fitcheck

♬ Glory Box - Portishead
@.graysonmcmaster

subway fit check… #nyc #ootd #fitcheck #subway

♬ live more & love more - Cat Burns