Pantless trend: Η τάση θέλει να μην φορέσεις... το παντελόνι σου!

Είσαι έτοιμη να τολμήσεις;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Eίχες ποτέ σκεφτεί πως θα μπορούσες να βγεις στον δρόμο χωρίς... παντελόνι ή φούστα; Πως θα γίνει το μακρύ σακάκι το all-day φόρεμά σου; Όχι δεν μιλάμε για κάτι κιτς ή αντιαισθητικό, αλλά για τη νέα τάση που κάνει θραύση στο street style και ονομάζεται pantless trend.

Η πασαρέλα της Miu miu γέμισε με καυτά εσώρουχα και ίδια tops ή σακάκια, που συνδυάστηκαν ιδανικά με καλσόν, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα στα... καλύτερά της. Έτσι μετά την τάση "φούστα ή φόρεμα πάνω από παντελόνι", οι επώνυμες ανά τον κόσμο αποφάσισαν να υιοθετήσουν το pantless trend 2023 και να σου δείξουν τον δρόμο.

Πάρε ιδέες για να υιοθετήσεις το pantless trend

Στην αρχή μπορεί να σκέφτεσαι ότι το εν λόγω trend ειναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί στην καθημερινότητά σου, οπότε το απορρίπτεις. Εάν όμως σκεφτείς λογικά θα δεις ότι είναι σαν να μιλάμε για ένα κοντό φόρεμα, που καλείσαι να το φορέσεις χωρίς... αιδώ και κανείς φυσικά δεν θα σου ζητήσεις να δείξεις το... βρακάκι σου. Η Taylor Swift για παράδειγμα, φοράει ένα φαρδύ athletic φούτερ με ψηλές μπότες (δες τις τάσεις μέσα από τις A list παρουσιάστριες) και είναι to-the-point.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Gisele Bündchen, που επέλεξε ένα denim oversized dress και το ανέδειξε με σαμπό, στην πιο casual-retro εκδοχή της τάσης.

Η Kendall Jenner πάλι είναι πιο τολμηρή, φορώντας φαρδύ εσώρουχα με χοντρό καλσόν, που συνδυάζει με κλασικό πουλόβερ, ένα Bottega Veneta look, κάνοντας δήλωση μόδας με την εμφάνισή της - και τη σιλουέτα της.

Η ηθοποιός Emma Louise Corrin (γνωστή από τον ρόλο της ως Lady Dianna στο Crown) αντιγράφει το Miu miu look και εμφανίζεται με χακί twin set, που αποτελείται από φαρδύ σλιπ, μπλουζάκι και ζακέτα (το cardigan είναι το Νο1 item της εποχής) , ολοκληρώνοντας το look της με loafers.

Leather up: 8 δερμάτινα κομμάτια για να βάλεις στη shopping list σου

Μια κλασική επιλογή από τα κορίτσια του street style, με μαύρο σορτσάκι και σακάκι, φορώντας ένα καλσόν, που όπως ήδη ξέρεις είναι μεγάλη τάση της σεζόν.

H Chiara Ferragni μπήκε στο στυλιστικό παιχνίδι, αφήνοντας λίγα στη φαντασία, με καλσόν, body και σακάκι, look που δεν χρειάζεται περαιτέρω σχόλια για την ευστοχία του.

And the show must go on, με τον Οίκο Dolce & Gabbana να αποθεώνει το trend στην S/S 2024 collection του, μέσα από διαφάνειες και μαύρες ζαρτιέρες.