Knit boots: Η hot τάση που δεν πρέπει να προσπεράσεις

Κάνουν fashion statement χωρίς δυσκολία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Μια εμφάνιση στο street style είναι αρκετή για να δημιουργήσει αυτόματα τάσεις (τσέκαρε τις βασικές της σεζόν). Γιατί όπως έχει πει και η αξεχαστη Coco Chanel "Τα ρούχα που δεν βγαίνουν στο street style δεν έχουν καμία αξία". Έτσι και τώρα, με τις περίφημες μπότες Bottega Veneta να κάνουν δειλά-δειλά τα πρώτα τους βήματα στους δρόμους του κόσμου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Οι fashion influencers τις τιμούν ήδη και με το παραπάνω, αφού είναι στυλάτες, άνετες και θα γίνουν το it-item του χειμώνα. Κι αν νομίζεις πως μιλάμε για κάτι extravagante, θα σου θυμήσω ότι τα πιο minimal κομμάτια (ρούχα ή αξεσουαρ) είναι αυτά που μιλάνε πιο πολύ στην γλώσσα της μόδας και του στυλ.

Check the knit boots trend

Ο Οίκος Bottega Veneta και ο Matthieu Blazy παρουσίασαν ένα ζευγάρι ξεχωριστές πλεκτές μπότες, που σάρωσαν στην πασαρέλα του Οίκου, ενώ βγαίνοντας στους δρόμους έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Και όχι άδικα! Πρόκειται για ένα minimal παπούτσι, που θυμίζει με την πρώτη ματιά ένα ζευγάρι απλές πλεκτές κάλτσες, αλλά σε μια δεύτερη ανάγνωση καταλαβαίνεις την έμπενυση:

Ο σχεδιαστής σκέφτηκε... με ρετρό λογική και θυμήθηκε τις χοντρές κάλτσες των γιαγιάδων μας, προσθέτοντας μια σόλα στην έμπνευσή του. Έτσι δημιουργήθηκαν οι Knit boots Bottega Veneta, που βγαίνουν σε δύο χρώματα, μπεζ και κόκκινο, για να ταιριάζουν με όλα.

10 μυστικά που οι στυλίστες μοιράζονται μόνο με τους διάσημους πελάτες τους!

Style them up

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να τις δείξεις. Τι σημαίνει αυτό; Φόρεσέ τες με μίνι φορέματα και φούστες, απογειώνοντας φέτος κι εσύ με τη σειρά σου την τάση "πλεκτό", ενώ εναλλακτικά θα δείξουν τέλεια και πάνω από τα straight denim σου ή τα δερμάτινα leggins σου (δες τα δερμάτινα κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις ASAP). Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα haute couture κομμάτι που δεν του αξίζει να κρυφτεί, οπότε σκέψου έξυπνα και κάνε το σωστό styling. Highlight: Αποτελούν την τέλεια επιλογή για να απογειώσεις το athleisure style σου, φορώντας τες με bike shorts.

knit boots bottega veneta

Θα τις βρεις εδώ