Μπράβο - H Alexa Chung μόλις φόρεσε 3 τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2024

Πάντα φοράει τα trends πριν από οποιαδήποτε άλλη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι γνωστά σε όσους ασχολούνται με τον μαγικό κόσμο της μόδας και ανάμεσά τους το γεγονός ότι μερικές celebrities ξεχωρίζουν με το στυλ τους, δημιουργώντας κάθε φορά μοδάτα looks μου χαζεύουμε.

Η Alexa Chung είναι μία από αυτές, που φοράει πάντα πρώτη τις τάσεις, πριν από οποιαδήποτε άλλη. Για παράδειγμα, ένα σύνολο που φόρεσε πρόσφατα συνδυάζει 3 μεγάλες τάσεις που ήδη έχουμε δει μέσα στο 2023 και θα συνεχίσουν να κάνουν πάταγο και το 2024.

Δεν είναι η πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες που η Alexa φοράει λίγο κόκκινο, αρκετές δόσεις δέρματος και καλτσάκια με γοβάκια στις εμφανίσεις της, αλλά είναι η πρώτη που βλέπουμε και τις τρεις τάσεις να ενώνονται σε ένα άψογο και σούπερ stylish σύνολο.

H Alexa Chung φόρεσε 3 big trends σε ένα look


Το δέρμα —τόσο σε πανωφόρια όσο και σε άλλα κομμάτια της ντουλάπας μας— κυριάρχησε στις πασαρέλες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. Έτσι, η επένδυση σε ένα δερμάτινο ρούχο, παλτό, σακάκι, παντελόνι ή φούστα θα αποδειχτεί πολύτιμη και κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους (αν όχι για χρόνια, καθώς αυτή είναι μια τάση που επιστρέφει ξανά και ξανά).

Το κόκκινο σε μικρές δόσεις, μέσα από τσάντες, παπούτσια αλλά και μπλούζες ή πουκάμισα είναι ένας καλός τρόπος για να φωτίσεις τα χειμωνιάτικα looks σου, ενώ αποτελεί ένα από τα must-have χρώματα όλη την χρονιά, που σίγουρα έχεις εντάξει στην γκαρνταρόμπα σου.

Και μετά τα περίφημα καλτσάκια, που τα βλέπουμε παντού στο street style, με ψηλοτάκουνα, πέδιλα, μπαλαρίνες και όχι μόνο με αθλητικά παπούτσια ήρθαν για να συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα 3 big trends που συνδέθηκαν αριστοτεχνικά σε ένα μόνο look.

Απόκτησε τις 3 βασικές τάσεις που φόρεσε η Alexa

Βάλε λίγο κόκκινο στα looks σου

Δεν είναι απαραίτητο να αποκτήσεις ένα κόκκινο πουκάμισο, μπορείς να εντάξεις το κόκκινο στο look σου μέσα από αξεσουάρ και κοσμήματα, που θα βάλουν αυτή τη μοδάτη πινελιά στην εμφάνισή σου. Δες τις προτάσεις και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου.

κόκκινη τσάντα

Kόκκινη τσάντα, €134,99, Kazar

κόκκινα γάντια

Γάντια, €11,90, Bode

κόκκινο γιλέκο

Πλεκτό γιλέκο, €31,50, Joom

εμπριμέ πουκάμισο

Εμπριμέ πουκάμισο, €34,96, Badu

Επένδυσε σε ένα δερμάτινο κομμάτι

Μπορεί να μην είναι απαραίτητα πανωφόρι, όπως έκανε η Alexa, αλλά ένα άλλο ρούχο που θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Η λίστα είναι ατελείωτη και εγώ σου προτείνω μερικά must-have.

δερματινο παλτό

Παλτό, €239, Meotine

δερμάτινη φούστα

Φούστα. €29, Topshop

δερμάτινο γιλέκο

Γιλέκο, €22,99, Celestino

δερμάτινο παντελόνι

Παντελόνι, €48,99, Guess

Τα καλτσάκια θα κάνουν τη διαφορά

Σίγουρα βλέπεις παντού fashionistas να φοράνε κάλτσες μέχρι τη μέση της γάμπας και μάλιστα χοντρές, μάλλινες και σε μερικές περιπτώσεις αθλητικές, με κομψά kitten heels, μοδάτες μπαλαρίνες ή Mary Janes κάνοντας τη διαφορά, ενώ τα λευκά λατσάκια πάνω από μαύρο καλσόν είναι No1 trend. Η Alexa σού δείχνει πώς θα απογειώσεις το combo αυτό και εγώ τις πιο trendy επιλογές.

κάλτσες αθλητικές

Kάλτσες, €7,99, petitboutik.gr

μαύρες γόβες

Γόβες, €39, Mark Millan

mary janes

Mary Janes, €59,90, Envie shoes