Αντιμετώπισε το κρύο με στυλ - 5+1 αξεσουάρ που είναι must-have του χειμώνα

Είναι απαραίτητα στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Ποιος είπε ότι τα ρούχα είναι το μόνο "εργαλείο" που έχουμε διαθέσιμο για να περάσουμε έναν χειμώνα με στυλ; Υπάρχει επίσης μια σειρά από χειμερινά αξεσουάρ, που παίζουν το ρόλο τους - σημαντικό! Για να είμαι ειλικρινής, ο ρόλος των αξεσουάρ τον χειμώνα είναι κάτι παραπάνω από στρατηγικός:

Ορισμένα, όπως τα γούνινα "αυτάκια" ή τα γάντια, έχουν... το καθήκον να καλύπτουν τα μέρη του σώματος που μένουν ακάλυπτα από τα ρούχα, άλλα, ωστόσο, όπως τα κασκόλ ή οι κάλτσες, χρησιμεύουν για δημιουργήσουμε μια στυλάτη εμφάνιση. Σίγουρα όλα συμβάλλουν στον εμπλουτισμό του look μας (και μας κρατούν ζεστούς). Για να αντιμετωπίσεις, λοιπόν, και φέτος το κρύο με στυλ δες στη συνέχεια τη λίστα με τα 6 αξεσουάρ που είναι must-have της σεζόν.

6 αξεσουάρ για να αντιμετωπίσεις το κρύο με στυλ

Μπερές

Ένα χειμερινό αξεσουάρ που κάνει εύκολα δήλωση μόδας και στο πιο minimal outfit, οπότε καλά θα κάνεις να το αποκτήσεις. Ο μπερές είναι chic kαι ευκολοφόρετος, ενώ σε κόκκινο ή μπλε δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Φόρεσέ τον με τζιν και puffer παλτό, αλλά και με το oversized σακάκι σου.

Balaclava

Το πλεκτό σκουφί που κατεβαίνει μέχρι τον λαιμό κάνει θραύση από πέρυσι. Δεν καταστρέφει το styling και είναι επίσης πρακτικό όταν φοριέται στο κρύο αντί για κασκόλ.

Κασμίρ κασκόλ


Το αξεσουάρ που θα σε βολέψει τους κρύους μήνες είναι το κασμίρ κασκόλ, μια πραγματική "ζεστή αγκαλιά" στο look σου. Ένα κομμάτι με λεπτές ρίγες ή ένα μπορντό, θα το βάλεις με τα denim σου αλλά και πάνω από το χειμωνιάτικο παλτό σου, ακόμα το σακάκι και το φούτερ σου.

Αυτάκια


Αγαπημένα χειμερινά αξεσουάρ και πολύ μοδάτα. Τα γούνινα ή πλεκτά "αυτάκια" διατηρούν ζεστό το κεφάλι σου στο κρύο και κάνουν fashion statement, ειδικά εάν τα συνδυάσεις με το teddy παλτό σου.

Πλεκτός "λαιμός"

Μοιάζει με μέρος ενός πουλόβερ που δεν ολοκληρώθηκε. Ο πλεκτός "λαιμός" είναι αγαπημένο χειμωνιάτικο αξεσουάρ, που προστατεύει από το κρύο εάν δεν θέλεις να φορέσεις κασκόλ. Είναι πιο βολικό και λιγότερο ογκώδες, ενώ ζεσταίνει πολύ περισσότερο.

Χοντρές κάλτσες

Πώς να ζήσεις χωρίς αυτές τον χειμώνα, ειδικά φέτος που είναι μεγάλη τάση και φοριούνται με loafers και μπαρέτες. Οι χοντρές κάλτσες είναι must-have του χειμώνα και του... στυλ!