Λευκό πουκάμισο & τζιν: 6 ιδέες συνδυασμών για να πεις "wow"!

Δύο κλασικά κομμάτια ενώνουν τις δυνάμεις τους σε στυλάτα looks

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

​Στον απέραντο κόσμο της μόδας, υπάρχουν συνδυασμοί που αντιστέκονται στο πέρασμα του χρόνου, αποτελώντας διαχρονικές και κλασικές επιλογές. Ένας από αυτούς είναι φυσικά ένα σύνολο με λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι.

Παρά την απλότητά του, αυτό το combo καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή με ένα "wow" εφέ που ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις. Έτσι είδαμε στις πασαρέλες, έτσι μας μεταφράζει το street style και τα κορίτσια της μόδας, οπότε θα ακολουθήσουμε την... στυλιστική πεπατημένη. Θα δημιουργήσουμε 6 συνδυασμούς απλούς και "wow" ταυτόχρονα.

Τζιν & λευκό πουκάμισο στις πασαρέλες

Η γενική διάθεση για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 έχει minimal προσανατολισμό, με τη δημιουργία συνδυασμών που είναι ταυτόχρονα εύκολοι και στυλάτοι. Αυτή η προσέγγιση παρατηρήθηκε και στις επιδείξεις διάσημων Οίκων, με τον Valentino να παρουσιάζει την Kaia Gerber με λευκό πουκάμισο και τζιν στολισμένο με χιλιάδες μικροσκοπικά κρύσταλλα, ολοκληρώνοντας το look με statement σκουλαρίκια-πολυελαίους!

Ο Versace επικεντρώνεται στα δερμάτινα αξεσουάρ, σηκώνει τα μανίκια μέχρι τον αγκώνα και καλύπτει τους καρπούς με μακριά μαύρα γάντια, τα οποία συνδυάζονται με τσάντα και γοβάκια.

Η Stella McCartney προτείνει ένα minimal look, με cargo καμπάνα παντελόνι και απλο λευκό πουκάμισο, με την τσάντα να κάνει δήλωση μόδας στο look.

To street style προτείνει 6 looks με τζιν και λευκό πουκάμισο

Το λευκό πουκάμισο είναι το ιδανικό top για το τζιν παντελόνι, χαρίζοντας στο outfit μια casual και δυναμική πινελιά, ενώ μπορείς να το φορέσεις όλες τις εποχές, ανεξάρτητα από τάσεις. Ένας "αειθαλής συνδυασμός", που υιοθετείται διαρκώς από τα κορίτσια του street style που αγαπούν την αβίαστη κομψότητα, προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά μέσα από αξεσουαρ.

Δες λοιπόν στη συνέχεια 6 looks με τζιν και λευκό πουκάμισο και δημιούργησε απλά σύνολα με wow αποτέλεσμα.

Look#1 - Mε πουλόβερ

Ένα mom-fit τζιν παντελόνι θα φανεί σούπερ στυλάτο εάν φορέσεις το λευκό πουκάμισο συνδυασμένο με ένα oversized πουλόβερ. Προτίμησε να συνδυάσεις το χρώμα του με τα παπούτσια - ιδανικά καμηλό και μποτάκια Ugg.

Look#2 - Με μπορντό αξεσουάρ

Θα ακολουθήσεις πιστά τη mirroring method και θα συνδυάσεις πουκάμισο και τζιν με αξεσουάρ σε μπορντό τόνους. Το πουλόβερ εδώ θα βάλει τη μοδάτη πινελιά στο minimal look.

Look#3 - Mε μπαλαρίνες

Μπορεί κατά τα άλλα να μοιάζει με ένα κλασικό σύνολο για να φορέσεις το πρωί, αλλά συνδυάζοντάς το με μπαλαρίνες θα κάνεις τη διαφορά. Βάλε και μια λεπτή ζώνη στη μέση και έχεις μόλις δημιουργήσει ένα μοδάτο outfit.

Look#4 - Με kitten heels

Είναι ένας συνδυασμός που θα απογειώσει την εμφάνισή σου. Βάλε τη θηλυκή πινελιά στο κατά τα άλλα "άκομψο" φαρδύ τζιν παντελόνι μέσα από το σχέδιο του πουκαμίσου, επιλέγοντας crop, και φυσικά με τα υπέροχα κόκκινα kitten heels.

Look#5 - Με ψηλόμεσο buggy

Ένα chic look που θα το φοράς από τη δουλειά το πρωί μέχρι τη βόλτα σου το βράδυ. Τόσο minimal και κλασικό, που χρειάζεται μια δόση σεξαπίλ για να τονωθεί. Οι ψηλοτάκουνες γόβες θα κάνουν καλά τη δουλειά.

Look#6 - Με crop πουκάμισο

Ένα τόσο κλασικό ίσιο τζιν παντελόνι θα το φρεσκάρεις με το crop πουκάμισο σε loose γραμμή, ενώ θα κάνεις δήλωση μόδας με μια statement τσάντα.