Εκπτώσεις 2024: 6 κλασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου - Και θα τα βρεις σε χαμηλή τιμή

Αποτελούν τα "θεμέλια" για να δημιουργήσεις στυλάτα looks

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Υπάρχουν πολλές τάσεις το 2024 για να ενθουσιαστείς, αλλά πάντα τα πιο κλασικά κομμάτια είναι αυτά που ξεχωρίζουν, αφού αποτελούν το θεμέλιο μιας γκαρνταρόμπας και μπορούν να συνδυαστούν με μοδάτα ρούχα ή παπούτσια, δημιουργώντας φρέσκα looks.

Ένα τζιν παντελόνι με τέλεια εφαρμογή, για παράδειγμα, ή ένα tailored blazer ανήκουν στην κατηγορία all-time classic items. Οι περισσότερες τάσεις είναι από τη φύση τους παροδικές, αλλά ορισμένα κομμάτια τα φοράμε εδώ και δεκαετίες, γεγονός που τα καθιστά μια σοφή επένδυση εάν σκοπεύεις, μάλιστα, να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου το 2024. Οπότε ρίξε μια ματιά σε 6 κλασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

Βάλε 6 κλασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου για το 2024

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το νέο έτος για να δεις τα κενά στην ντουλάπα σου και προσθέσεις ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν το styling πιο εύκολο — και πιο εντυπωσιακό. Με προτεραιότητα στην ευελιξία και στην άνεση, κάνε μια παύση στις τάσεις (όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό) και βεβαιώσου ότι η ντουλάπα σου περιέχει βασικά και θεμελιώδη κομμάτια για μια γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Με βάση αυτό, οι ακόλουθες έξι κατηγορίες περιλαμβάνουν κλασικά κομμάτια, που το καθένα αποτελεί άριστη επένδυση, καθώς να συνεχίσεις να τα φοράς για τα επόμενα 5-10 χρόνια, συνδυάζοντάς τα με πιο μοντέρνα items, για να δημιουργήσεις stylish σύνολα.

Λαδί παλτό

Ως χρώμα είναι τόσο ευέλικτο όσο το μπεζ και το μαύρο, αλλά από την άλλη μπορεί να δημιουργήσει μια πιο πολυδιάστατη εμφάνιση, κάνοντας εύκολα δήλωση μόδας σε ένα look και προσθέτοντας μια εξαιρετική αίσθηση σε κάθε σύνολο.

χακί παλτό

Λαδί παλτό, €139 από €179, Selected

μεσάτο παλτό

Μεσάτο, €25 από €36, Shein

Μεταξωτή μπλούζα

Για βραδινά πάρτι ή ραντεβού, μια μεταξωτή ή σατέν μπλούζα είναι η πιο κομψή επιλογή, ενώ μπορεί εύκολα να φορεθεί και με τζιν. Προτίμησε γήνινα χρώματα, για ένα σούπερ chic αποτέλεσμα αλλά και για να τη συνδυάζεις εύκολα.

σατέν μπλούζα

Σατέν τοπ, €24 από €40, Vero Moda

σατέν τοπ

Mε έναν ώμο, €135,73 από €193,90, Ralph Lauren

Κοσμήματα με πέρλες

Λένε ότι τα διαμάντια είναι για πάντα, αλλά και τα μαργαριτάρια είναι εξίσου υπέροχα. Ένα κόσμημα με πέρλες σε στιλ τσόκερ ή μενταγιόν είναι μία από τις πιο διαχρονικές τάσεις της χρονιάς. Plus, ένα ζευγάρι minimal σκουλαρίκια που αποτελούν την επιτομή της κομψότητας, γιατί όχι και ένα διακοσμητικό για το κινητό σου;

μενταγιόν πέρλα

Μενταγιόν με πέρλα, €13 από €16, Penny Gold

κολιέ πέρλες

Κολιέ, €22,80 από €57, Peponakis

Πουλόβερ με γιακά

Είναι από τις πιο hot τάσεις που έρχονται από το παρελθόν και αναβιώνουν το ρετρό στυλ με τον καλύτερο τρόπο. Ένα πουλόβερ με γιακά είναι κομψό και στυλάτο, ενώ ο πολυμορφικός του χαρακτήρας σού επιτρέπει να το βάλεις με πολλούς τρόπους.

πουλόβερ μπεζ

Ζαχαρί, €8,99 από €19,99, Η&Μ

πουλόβερ πράσινο

Πράσινο, €56,35 από €80,50, Tommy Hilfiger

Μπορντό τσάντα

Το έντονο κόκκινο ήταν το χρώμα του 2023, αλλά για το 2024 όλα τα σημάδια δείχνουν ότι το μπορντό θα κυριαρχήσει. Μια τσάντα σε κλασικό ή πιο μοντέρνο σχέδιο είναι η καλύτερη επένδυση για τη νέα χρονιά.

τσάντα μπορντό

Με λαβή, €220 από €315, Furla

mini bag

Με χοντρή λαβή, €18,99 από €34,99, Jenny Fairy

Καρό κοστούμι

Είναι η χρονιά του, αφού θα το δεις να φοριέται παντού και μάλιστα σε διάφορες αποχρώσεις. Επένδυσε σε ένα γκρι ή striped κομμάτι και φόρεσε τα κομμάτια και χώρια, δημιουργώντας άπειρα looks.

γκρι κοστούμι

Σε ίσια γραμμή, €41,99 από €111,99, Temu

μπεζ κοστούμι

Ριγέ μπεζ, €152,60 από €218, My Boutique