Αυτό είναι το σχέδιο στα γυαλιά ηλίου που ταιριάζει σε όλες

Και είναι Νο1 τάση της άνοιξης

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Ήδη γνωρίζεις πολύ καλά ποια είναι τα γυαλιά ηλίου στα οποία πρέπει να επενδύσεις αυτή την άνοιξη και είμαι σίγουρη πως έχεις κάνει την έρευνά σου στα μαγαζιά και έχεις βάλει στη shopping list σου τα ζευγάρια που σου έκαναν "κλικ".

Ωστόσο, ένα σχέδιο ξεχωρίζει στα μάτια των κοριτσιών της μόδας που ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και κάνει εύκολα fashion statement, ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξεις σε σκελετό και φακούς.

Πρόκειται για ένα... αειθαλές ζευγάρι γυαλιών ηλίου που παραμένει σταθερή αξία όσα χρόνια κι αν περάσουν και κάθε φορά αποκτά μια μοντέρνα και σύγχρονη πινελιά που το καθιστά... ασυναγώνιστο και "πρωταγωνιστή" σε κάθε look.

Οι fashionistas ήδη έχουν αρχίσει να τα... επιδεικνύουν σε streetstyle εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας: Αναφέρομαι στα ορθογώνια γυαλιά ηλίου, που θα σου προσθέσουν έναν αέρα μυστηρίου και γοητείας, ενώ αυτόματα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις εάν τα επιλέξεις στην pop εκδοχή τους.


Αυτό το σχέδιο γυαλιών ηλίου ταιριάζει σε όλες

Δεν λείπουν από καμία άριστα ολοκληρωμένη εμφάνιση, αφού τα γυαλιά ηλίου είναι το αξεσουάρ που φοράμε χειμώνα-καλοκαίρι και όχι μόνο για χρηστικούς λόγους (προστασία από τον ήλιο) αλλά και για στυλιστικούς.

Φέτος, λοιπόν την άνοιξη και για όλη τη σεζόν δεν θα αποχωριστείς ένα ζευγάρι με ορθογώνιο σκελετό, που μάλιστα ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου. Οπότε ρίξε μια ματιά στις πιο hot προτάσεις τις σεζόν.

Μαύρα ορθογώνια γυαλιά ηλίου


Σοφιστικέ και σούπερ θηλυκά, θα σε βοηθήσουν αν αναβιώσεις άριστα το ρετρό στυλ, ενώ θα βάλουν μια στυλάτη πινελιά ακόμα και στο πιο minimal σύνολο.

Shop the trend

μαύρα γυαλιά ηλίου

Μαύρα, €31, Mimi

Χρωματιστά ορθογώνια γυαλιά ηλίου

Είναι αυτό που λέμε στη γλώσσα της μόδας... κάνεις εντύπωση! Τα χρωματιστά ορθογώνια γυαλιά ηλίου θα βάλουν μια εκκεντρική πινελιά στο look σου μέσα από neutral ή παλ τόνους, ενώ τα κόκκινα, τα ροζ και τα μπορντό παραμένουν must.

Shop the trend

μπεζ γυαλιά ηλίου

Με μπεζ χοντρό σκελετό, €9,99, H&M

Μεταλλικά ορθογώνια γυαλιά ηλίου

Ο ορισμός του μινιμαλισμού, θα ολοκληρώσει με τον πιο μοδάτο τρόπο ένα λιτό σύνολο. Από την άλλη θα δημιουργήσει μια πιο σοφιστικέ εμφάνιση με ένα τζιν παντελόνι και ένα oversized σακάκι. Αν πάλι επιλέξεις ροζ φακούς, θα βάλεις μια κοριτσίστικη και φουλ στο σεξαπίλ νότα στο ντύσιμό σου.

Shop the trend

μεταλλικά γυαλιά ηλίου

Με γκρι φακούς, €5,90, joom.com