Τα παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με (πολύ) μίνι φούστα - Οι συνδυασμοί που φοράνε οι fashionistas

Είναι τα πιο περιζήτητα combo της άνοιξης

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Αφού βρήκες ποια φούστα ταιριάζει στον σωματότυπό σου και ειδικά εάν έχεις καταλήξει στις (πολύ) μίνι φούστες της νέας σεζόν, θέλεις να δεις ποια παπούτσια συνδυάζονται καλύτερα μαζί τους. Ενώ οι μίνι φούστες είναι στο προσκήνιο σίγουρα εδώ και δεκαετίες, ποτέ δεν ήταν πιο περιζήτητες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024.

Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, θα δείξεις τα θεϊκά σου ποδαράκια μέσα σε κομψές κοντές φουστίτσες, δηλώνοντας και λίγο Barbie...

Το μυαλό αρχικά πηγαίνει σε μπαλαρίνες και κομψές sling-backs αλλά από την άλλη θέλεις την άνεσή σου αλλά και να τονίσεις το girly style σου. Η επιλογή λοιπόν για τα παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με πολύ μίνι φουστάκια και φοράνε οι fashionistas στο street style είναι μία.

Τα παπούτσια που φοράνε οι fashionistas με πολύ μίνι φούστα

Νομίζεις ότι το να βάλεις μίνι φούστες με αθλητικά παπούτσια είναι ένας δύσκολος συνδυασμός, αλλά, ειλικρινά, οι fashionistas κάνουν το αμφιλεγόμενο αυτό σετ να φαίνεται απίστευτα κομψό. Παρακάτω, θα δεις εμπνευσμένα σύνολα για να εμπνευστείς και να φορέσεις αυτό τον συνδυασμό με τον πιο πετυχημένο τρόπο της σεζόν.

Tip: Εάν επιλέξεις μονοχρωμία στο σύνολό σου, προτίμησε κλασικά λευκά slim sneakers, που θα αφήσουν το βλέμμα να πέσει στα ρούχα σου, χωρίς να κλέψουν κάτι από την ένταση του outfit.

Tip: Μια φούστα τένις θέλει το... sneaker της! Συνδύασε χρωματικά την μπλούζα που θα φορέσεις με τα αθλητικά σου, για ένα κομψό αποτέλεσμα.

Tip: Το αγαπημένο σετάκι της σεζόν αποτελείται από μίνι φούστα σε A line και σακάκι, σε λεπτό καρό σχέδιο. Μην το βάλεις με ψηλοτάκουνα και κάν' το πιο casual-chic με ένα ζευγάρι κλασικά αθλητικά σε λευκό χρώμα.

Tip: Μην σου φαίνεται παράξενο να συνδυάσεις μια σατέν μίντι φούστα με αθλητικά. Εάν μάλιστα προτιμήσεις και φωτεινό χρώμα, θα κάνεις δήλωση μόδας όπου κι αν εμφανιστείς. Καλύτερα... αταίριαστο για περισσότερο ενδιαφέρον.

Tip: Μπεζ και κόκκινο είναι top χρωματικός συνδυασμός. Φρόντισε τα sneakers σου να έχουν μια πινελιά χρώματος από το look και θα λειτουργήσουν σαν κόσμημα στα πόδια σου.

Tip: Εδώ θέλεις να φωτίσεις το σύνολό σου, επιλέγοντας παπούτσια σε έντονο χρώμα, που θα ταιριάζουν με τα ρούχα. Σκέψου γκρι με κίτρινο και είσαι οκ.