Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξυπνοι τρόποι να κάψεις περισσότερο λίπος ενώ γυμνάζεσαι!

Ενίσχυσε την γυμναστική σου!

Έξυπνοι τρόποι να κάψεις περισσότερο λίπος ενώ γυμνάζεσαι!
DIET NEWS 09.11.2018 13:22

Γυμνάζεσαι αλλά το λίπος που καις δεν σου είναι αρκετό; Υπάρχουν τρόποι να κάψεις περισσότερο λίπος κατά την διάρκεια της γυμναστικής.

Ενίσχυσε την γυμναστική σου ακολουθώντας τις συμβουλές που ακολουθούν και πέτυχε τον στόχο σου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Με αυτό το ρόφημα μπορείς να καις καθημερινά θερμίδες! Δεν σας πάει ο νους!

Γυμνάσου με άδειο στομάχι
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό British Journal of Nutrition, όταν κάνουμε αερόβια γυμναστική με άδειο στομάχι, καίμε περισσότερο λίπος απ’ ότι όταν έχουμε φάει προηγουμένως. Πήγαινε λοιπόν για τρέξιμο ή spinning πριν το πρωινό σου και φρόντισε μόλις τελειώσεις να φας ένα καλό, θρεπτικό γεύμα.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική δίαιτα! Βάζει φωτιά στον μεταβολισμό

Φτιάξε ένα καφεδάκι
«Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση καφεΐνης πριν την άσκηση μπορεί να ενισχύσει την αθλητική επίδοση», γράφει ο διαιτολόγος και personal trainer, Jim White, στο βιβλίο του What To Drink Before a Workout for Optimal Fat Loss. Επιπλέον, έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Sports Medicine αποκάλυψε πως η καφεΐνη μπορεί να αυξήσει την ενέργειά μας κατά τη γυμναστική. Θα σε συμβουλεύαμε βέβαια να ξεχάσεις τη ζάχαρη και το γάλα καθώς όχι μόνο θα σε «βαρύνουν», αλλά θα σε γεμίσουν και με «άχρηστες» θερμίδες.

Δείτε ακόμη: "Ξεγελάστε" τον εαυτό σας για να μην πεινάτε κατά την διάρκεια της δίαιτας!

Φάε μερικά αμύγδαλα
Τι θα έλεγες να αντικαταστήσεις την μπανάνα, που πιθανόν τρως ως σνακ πριν ή μετά τη γυμναστική σου με μερικά αμύγδαλα; Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of the International Society of Sports Nutrition, η κατανάλωση 74γρ. αμυγδάλων αύξησε την αντοχή ποδηλατών που συμμετείχαν στην έρευνα, ενώ οι μελετητές υποστηρίζουν ότι τα θρεπτικά τους συστατικά βοηθούν και στην καύση λίπους.

Share