Κορίτσια προσοχή! Μπορείτε τελικά να χάσετε κιλά από τα φιστίκια; Στη "φόρα" όλη η αλήθεια!

Το μυστικό που θα σας σώσει!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κορίτσια προσοχή! Μπορείτε τελικά να χάσετε κιλά από τα φιστίκια; Στη

Κορίτσια δώστε προσοχή, καθώς σας έχουμε μυστικό που μπορεί να σας σώσει την ζωή! Μπορείτε τελικά να χάσετε κιλά από τα φιστίκια; Στη "φόρα" όλη η αλήθεια για τα οφέλη των ξηρών καρπών!

Μπορεί να λατρεύεται να τρώτε ξηρούς καρπούς μια στο τόσο, ωστόσο γνωρίζατε πως μπορούν να σας κάνουν να χάσετε κιλά στο λεπτό; Ας δούμε τις κρυφές ιδιότητες των φιστικιών που μπορούν να σας βοηθήσουν στην γρήγορη απώλεια βάρους.

Μεταβολισμός

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί ο μεταβολισμός του σώματος σας. Με τα φιστίκια λοιπόν μπορείτε να διατηρήσετε το σώμα σας, αλλά και το λίπος, καθώς και τους υδατάνθρακες σε σωστό επίπεδο που δεν θα συσσωρεύεται στον οργανισμό σας.

Χαμηλοί υδατάνθρακες

Τα φιστίκια δεν είναι μόνο νόστιμα, αλλά προσφέρουν και χαμηλούς υδατάνθρακες. Το μεγαλύτερο όφελος της κατανάλωσης φιστικιών είναι ότι κρατά το στομάχι σας γεμάτο, για αρκετή ώρα. Έτσι βοηθάει στην πρόσληψη υδατανθράκων, ώστε να παραμείνουν χαμηλοί.

Πλούσιο σε πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Ε

Τα φιστίκια είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης. Μαζί με αυτό, υπάρχουν και άλλα θρεπτικά συστατικά όπως η βιοτίνη, ο χαλκός, το κάλιο, το φολικό οξύ, η νιασίνη, η θειαμίνη και η βιταμίνη Ε. Αυτές οι θρεπτικές ουσίες φιστικιών βοηθούν στην καύση θερμίδων μαζί με μονοακόρεστα λιπαρά. Η καύση θερμίδων είναι πολύ σημαντική για τη μείωση της παχυσαρκίας και εκτός αυτού, η επαρκής πρόσληψη ασβεστίου και βιταμίνης D καθιστά τα οστά ισχυρά.

Χαμηλή αδιάλυτη διατροφική ίνα

Τα φιστίκια είναι μια μεγάλη πηγή αδιάλυτης διαιτητικής ίνας, η οποία βοηθά στη διατήρηση του βάρους. Διατηρεί επίσης το ζάχαρο στο αίμα σε ένα επίπεδο και το σταθεροποιεί με γλυκαιμικό δείκτη. Τα φιστίκια χωνεύονται αργά ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνουν τη ζάχαρη στο αίμα, για να έχετε μακροχρόνια ενέργεια.

Την επόμενη φορά που επιθυμείτε να φάτε κάτι, φάτε μια χούφτα φιστίκια καθώς είναι νόστιμα και υγιεινά.

Έχουμε επίσης ακόμη έναν ταχύρυθμο τρόπο για να χάσεις άμεσα 3 κιλά τουλάχιστον, το πολύ μέσα σε 3 μέρες!

Χάσε εύκολα και γρήγορα κιλά! Αυτές οι 4+1 δίαιτες θα σε βοηθήσουν!

Θέλεις τώρα που πέρασαν τα Χριστούγεννα να χάσεις όλα τα κιλά και να ξεκινήσεις μια σωστή διατροφή για την καλοκαιρινή περίοδο; Χάσε το περιττό βάρος εύκολα και γρήγορα και αυτές οι 4+1 δίαιτες θα σε βοηθήσουν.

Πάμε να τις μάθουμε μια προς μια...

Το πρόγραμμα HMR (Health Management Resources Program).

Σε αυτό το πρόγραμμα τρως κυρίως φαγητά χαμηλών θερμίδων ενώ βάζεις στην καθημερινότητα σου και την γυμναστική. Η συγκεκριμένη δίαιτα παίρνει την πρωτιά στο να χάσεις γρήγορα κιλά, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Optavia Diet

Σε αυτή την δίαιτα μπορείς να τρως μέχρι 1000 θερμίδες ημερησίως τρώγοντας αυγά, γάλα, αλεύρι πουτίγκα, ακόμη και τυρί. Ωστόσο, δεν μπορείς να την ακολουθήσεις μακροπρόθεσμα για αυτό και η συγκεκριμένη πήρε χαμηλή θέση στον πίνακα με τις δίαιτες.

Atkins Diet

Η δίαιτα αυτή στοχεύει στο κάψιμο του λίπους περιορίζοντας τους υδατάνθρακες και συσσωρεύοντας πρωτεΐνες.

Jenny Craig Diet

Αυτή η δίαιτα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις μέχρι και δυο κιλά την εβδομάδα, περιορίζοντας τις θερμίδες και το λίπος.

WW (Weight Watchers) Diet

Και αυτή η δίαιτα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις έως και δυο κιλά την εβδομάδα. Αυτά τα αποτελέσματα έρχονται, χάρη στην έμφαση του προγράμματος σε μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς περιορισμούς.

Θες να χάσεις κιλά; Αυτός είναι ο αριθμός θερμίδων που πρέπει να τρως μέσα στη βδομάδα για να το καταφέρεις...