Κατερίνα Λάσπα - Νατάσα Καλογρίδη: Τα διατροφικά μυστικά τους πριν φορέσουν το μπικίνι!

Κατερίνα Λάσπα - Νατάσα Καλογρίδη: Τα διατροφικά μυστικά τους πριν φορέσουν το μπικίνι!

Δες τα πιο καυτά diet και fitness tips των σταρ και μάθε πώς διατηρούν τις τέλειες αναλογίες τους! Είναι πιο απλό απ’ όσο νομίζεις...

Σήμερα στο youweekly.gr θα σας παρουσιάσουμε τα μικρά διατροφικά μυστικά της Κατερίνας Λάσπα και της Νατάσας Καλογρίδη, πριν βγουν στην παραλία με το μπικίνι τους! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Αποκάλυψαν όλα τα ονόματα των κουμπάρων τους!

Νατάσα Καλογρίδη

Η πρώην παίκτρια του «Nomads» είναι φαν της άσκησης και αυτό φαίνεται από τη λεπτή της σιλουέτα. Συγκεκριμένα, ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα εκγύμνασης που εστιάζει κυρίως στα δύσκολα σημεία, όπως κοιλιά και πόδια, ενώ ασκείται συστηματικά τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Καταναλώνει αποκλειστικά ζυμαρικά ολικής άλεσης, προτιμά το γάλα αμυγδάλου και εννοείται πως έχει εξορίσει από τη διατροφή της τη ζάχαρη, τη μαγιά και τα γαλακτοκομικά.

Tip: Το Πάσχα στις Μαλδίβες κολυμπούσε με τις ώρες. Καθημερινά κάνει τζόκινγκ και pilates, αποκτώντας άψογη φυσική κατάσταση.

Δείτε ακόμη:

Power Of Love: Απίστευτο δημόσιο ξεκατίνιασμα για Γκαμπριέλα - Δώρο! Οι απειλές και το κράξιμο για τα λεφτά!

Κατερίνα Λάσπα

Κάθε καλοκαίρι θα τη δεις στη Φτελιά της Μυκόνου με τα δύο της παιδιά να κάνει wind surfing, ατέλειωτες ώρες κολύμπι αλλά και beach volley. Όσο για τους υπόλοιπους μήνες ;Τρεις φορές την εβδομάδα κάνει προπόνηση με βάρη και ισομετρικές ασκήσεις, ενώ άλλες δύο επιλέγει αερόβια άσκηση. Ενίοτε την πιάνει «έρωτας» με το Crossfit που βοηθά πολύ στην καλή λειτουργία της καρδιάς, αλλά και την προπόνηση με ιμάντες TRX.

Tip: Το διατροφικό της μενού βασίζεται στο ψάρι, το λευκό κρέας και τις σαλάτες, όμως έχει πει πως δεν στερείται με τίποτα τα γλυκά. «Μπορώ να μείνω νηστική για να φάω γλυκό, έστω αυτές τις δύο κουταλιές που τρώω», εξηγεί.