Φλατ κοιλίτσα κάτω από τα σακάκια - Τι τρώει η Αγγελική Νικολούλη για να φοράει τα μπικίνι της το καλοκαίρι

Φωτογραφίες της με μαγιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φλατ κοιλίτσα κάτω από τα σακάκια - Τι τρώει η Αγγελική Νικολούλη για να φοράει τα μπικίνι της το καλοκαίρι

Μπορεί μια γυναίκα καριέρας να είναι παράλληλα γοητευτική και fit; Η Αγγελική Νικολούλη δεν έχει μόνο... πρωτιές στη δουλειά της, αλλά είναι και ανάμεσα στις πρώτες στη λίστα των πιο κομψών γυναικών της εγχώριας showbiz. H Ελληνίδα “Μις Μαρπλ” όχι μόνο τρελαίνει τα... μηχανάκια της Nielsen με το “Φως στο Τούνελ” του Mega, αλλά και όσους την βλέπουν με μαγιό στη θάλασσα ή στην καθημερινότητά της μέσα σε chic και stylish ρούχα. Αν και η ίδια δεν προσπαθεί πολύ γι' αυτό, το YOU βρήκε και σου δείχνει τα δικά της απλά tips για αδύνατο κορμί και αναλύει το εξαιρετικό στυλ μιας από τις πλέον καλοντυμένες δημοσιογράφους σήμερα!

Η υπόθεση της Πάτρας έφερε το “Φως στο Τούνελ” και την Αγγελική Νικολούλη στα... ύψη! Η εκπομπή έρευνας του Mega κατέγραψε τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης τον Απρίλιο, φτάνοντας το απίστευτο 60%, υποδηλώνοντας για άλλη μία φορά τη μοναδικότητα αλλά και τη μεθοδικότητα της δημοσιογράφου σε κάθε έρευνα με την οποία καταπιάνεται.

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

Η ίδια έχει συμπεριληφθεί 2 φορές στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, έχει γράψει βιβλία που έχουν... ξεπουλήσει, έχει συμβάλει σημαντικά στην εξιχνίαση εγκληματικών υποθέσεων που έχουν συγκλονίσει την Ελλάδα, χωρίς φυσικά όλα αυτά τα “παράσημα” να της στερήσουν τον τίτλο της “γυναίκας”! Οι (ομολογουμένως σπάνιες) δημόσιες εμφανίσεις της αποδεικνύουν περίτρανα πως διαθέτει ένα καλογυμνασμένο και αδύνατο σώμα, που τονίζει με αθλητικά μαγιό στις διακοπές της και με κομψά looks στις εξόδους της. Άλλωστε, η αγάπη της για την κολύμβηση και την υγιεινή διατροφή είναι οι “σύμμαχοί” της στην εντυπωσιακή εικόνα της και το... δικός της ελιξίριο της νεότητας!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της Αγγελικής

Αγγελική Νικολούλη

Τον χειμώνα τρέχει ασταμάτητα στο πλατό, στην έρευνα, κάνει τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη και κάνει... σπριντ στην τηλεθέαση, αλλά το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στην χαλάρωση και την ηρεμία που της προσφέρει η θάλασσα και ένα ταξίδι σε κάποιο ελληνικό νησί. Η Αγγελική βάζει στη βαλίτσα της τα μαγιό και τα beachwear της και σαλπάρει μακριά από... εγκλήματα, ανεξιχνίαστες υποθέσεις και μυστήρια. Ιδανικά, επιλέγει απόμερες παραλίες που της επιτρέπουν να κολυμπήσει ανενόχλητη, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κολύμπι, αγάπη μου!

Δεν υπάρχει χρόνος για γυμναστήρια και προπονήσεις με φουλ πρόγραμμα τηλεοπτικό όλο τον χειμώνα, αλλά αυτό καθόλου δεν την νοιάζει, αφού 3 μήνες το καλοκαίρι επιδίδεται με... πάθος στο κολύμπι που λατρεύει. Ο λόγος όχι ένας αλλά πολλοί: * Ενισχύει την ευλυγισία * Τη βοηθά να κάψει επιπλέον θερμίδες και να γραμμώσει το σώμα της * Είναι η καλύτερη αεροβική άσκηση * Απαιτεί ελάχιστο εξοπλισμό. Smart tip: Κάθε κίνηση μέσα στο νερό έχει αυξημένη αντίσταση, επιτρέποντάς πιο έντονη γυμναστική και με μικρότερη πιθανότητα τραυματισμού. Γι' αυτό βάζει τα βατραχοπέδιλά της για να... δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις... απλωτές της!

Υγιεινή διατροφή χωρίς υπερβολές

Αγγελική Νικολούλη δίαιτα

Διατηρεί τα κιλά της εδώ και χρόνια και κατά πως φαίνεται κάνει άριστη δουλειά με το σώμα της. Δεν στερείται τίποτα και απολαμβάνει το καλό φαγητό, χωρίς να καταφεύγει σε αυστηρές δίαιτες. Προσέχει τους υδατάνθρακες και αποφεύγει να τρώει αργά το βράδυ, ενώ όπως έχει πει και η ίδια: “Σε καμιά περίπτωση δεν θα αποστειρωνόμουν για την εικόνα μου”! Η διατροφή της είναι η καλύτερη απόδειξη γι' αυτό.

“Το πρωί φάε σαν βασιλιάς...” λέει μια σοφή ρήση και αυτό κάνει η Αγγελική εδώ και χρόνια. Γιαούρτι, δημητριακά, φρούτα, μέλι, ξηροί καρποί και άπαχο τυρί έχουν την τιμητική τους στο πρωινό της, που της δίνει ενέργεια και την χορταίνει χωρίς να τη... φουσκώνει. Το μυστικό της; Πίνει 2 ποτήρια νερό πριν την πρώτη μπουκιά, για να περιορίσει την πείνα της!

Μεσογειακό γεύμα: Μαγειρεύει νόστιμα και... ελληνικά. Αγαπά τα λαδερά, τα όσπρια και φυσικά μόλις ανοίξει ο καιρός φτιάχνει εξαιρετικές σαλάτες με εποχικά λαχανικά που καταναλώνει σε μεγάλες ποσότητες. Τις συνοδεύει με ψητά ψάρια ή λευκό κρέας, προσλαμβάνοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός της.

Smart tip: Ο ατμομάγειρας είναι το δεξί της χέρι, για να δημιουργεί ταυτόχρονα διαφορετικά light μενού!

Δροσερό σνακ: Το παγωμένο τσάι από τα αγαπημένα της βότανα τής κόβει την πείνα ενδιάμεσα και τη βοηθά να αποτοξινωθεί! Έχει προτίμηση στο κύμινο, τον κόλιανδρο και τους σπόρους του μάραθου, δημιουργώντας το τέλειο αποτοξινωτικό ρόφημα.

Light βραδινό: Φρούτα ή σαλάτες; Η απάντηση είναι “και τα δύο, με εναλλαγές”. Η Αγγελική δεν τρώει ποτέ μετά τις 8 το βράδυ και δύσκολα παρασύρετε σε ατασθαλίες στις εξόδους της. Τα ωμά λαχανικά είναι Νο1 στη λίστα της, αφού τα φρούτα τα καταναλώνει με φειδώ λόγω της ζάχαρης που περιέχουν.