Ζηλεύεις το κορμί της Megan Fox; Απόκτησε το με τα μυστικά της διατροφής της!

Κορίτσια σας αφορά!

Ζηλεύεις το κορμί της Megan Fox; Απόκτησε το με τα μυστικά της διατροφής της!

Απόκτησε το κορμί της Megan Fox με τα μυστικά της διατροφής της! Αν το ζηλεύεις σταμάτα! Τώρα μπορείς να το έχεις κι εσύ!

Η γνωστή και κούκλα ηθοποιός, Μέγκαν Φοξ είναι γνωστή για τρία πράγματα: για την εμμονή της να γίνει διάδοχος της Αντζελίνα Τζολί, για τον σύντροφό της Μπράιαν Όστιν Γκριν (τον γλυκούλη Ντέιβιντ από τα Χτυποκάρδια τον οποίο κατάφερε να παντρευτεί) και φυσικά και τους κοιλιακούς της που «σκοτώνουν».

Τα διατροφικά μυστικά της Φοξ είναι μικρά αλλά θαυματουργά όπως φαίνεται.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Μέγκαν αποκάλυψε την αποτοξινωτική δίαιτα που ακολουθεί κάθε φορά που θέλει να "καθαρίσει" τον οργανισμό της και για λίγες ημέρες μόνο και ν' απαλλαγεί από την κατακράτηση υγρών που της δημιουργεί ο εμμηνορροϊκός κύκλος.. Όπως δημοσίευσε πρόσφατα η εφημερίδα "Herald Sun', η Φοξ ακολουθεί ανά διαστήματα μια μέθοδο αποβολής των τοξινών που στηρίζεται στην κατανάλωση ξυδιού σε μικρά σφηνάκια. Η ίδια η ηθοποιός έχει αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το νερό, τα μήλα και τα λαχανικά καθαρίζουν εντελώς τον οργανισμό από τις τοξικές ουσίες. Δεν είμαι αυτή που κάνει δίαιτα και ασκήσεις γυμναστικής συχνά, επειδή είμαι αρκετά απασχολημένη και μεγάλη τεμπέλα. Ταυτόχρονα είμαι και πολύ λιχουδιάρα και δεν μπορώ ν' αντισταθώ στα γλυκά».

Οι ειδικοί επιστήμονες επισημαίνουν πάντως πως οι αυστηρές δίαιτες αποτοξίνωσης μπορούν να βλάψουν τον οργανισμό, ειδικά εφόσον τις πραγματοποιήσεις για πολλές ημέρες. Άλλωστε και η ίδια η Φοξ εξομολογείται πως δεν υπάρχει μαγικό χάπι και συνταγή στη μάχη με τα περιττά κιλά εξομολογούμενη πως:

Το σώμα (συμπεριλαμβανομένου και του συκωτιού) είναι μια γρασωμένη μηχανή, η οποία δεν θα δουλέψει καλύτερα επειδή απλά καταναλώνεις κάποια ποσότητα ξυδιού (οργανικού, από μήλο ή από τα καλύτερα σταφύλια. Χρειάζονται μικρές αλλαγές στον συνολικό τρόπο ζωής και διατροφής για να διατηρείσαι σε φόρμα.

Εκτός από την αποτοξίνωση, η Μέγκαν έχει φροντίσει ν' αφαιρέσει εντελώς από τη διατροφή της τα τροποποιημένα τρόφιμα και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες αλλά και τις τροφές με πολύ αλάτι. Κάνε το ίδιο: απόφυγε την κατανάλωση πολλών λευκών υδατανθράκων και αντικατάστησε τους με προϊόντα ολικής άλεσης που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Ταυτόχρονα, πες ναι στο πολύ νερό, στα λαχανικά και στα φρούτα.

Η Μέγκαν δεν μπορεί να ρουτινιάζει. Ακόμα και στη διατροφή της αλλά και στον τρόπο που ασκείται, η Φοξ θέλει ποικιλία και κίνητρο. Η ίδια έχει εξομολογηθεί πολλές φορές πως επειδή είναι τεμπέλα, ψάχνει κίνητρο για να γυμνάζεται και εξομολογείται σχετικά:

«Οι άνθρωποι νομίζουν πως τα σώματα που έχουν τα μοντέλα μπορείς να τ' αγοράσεις. Εγώ μόνο μέσα από την ποικιλία τα καταφέρνω. Δεν μπορώ να κάνω την ίδια γυμναστική και να τρώω τις ίδιες τροφές κάθε ημέρα. Γι' αυτό και δεν εκπροσωπώ καμιά διάσημη δίαιτα. Τη μια μέρα κάνω μια διατροφή, την επόμενη άλλη. Αν θέλετε να χάσετε κιλά και ν' αποκτήσετε τους κοιλιακούς μου, κάντε σεξ κάθε μέρα. Δεν αστειεύομαι. Οι κοιλιακοί γυμνάζονται τέλεια κατά τη διάρκεια του σεξ. Κάντε σεξ πρωί και βράδυ και θα δείτε κιλά που θα χάσετε. Και μην ξεχνάτε να βάζετε τη φαντασία σας σε δράση».

Η Μέγκαν γνωρίζει καλά πως για να έχει τους κοιλιακούς που έχει, ιδρώνει πολύ και δηλώνει:

«Αν θέλεις να έχεις άψογους κοιλιακούς, πρέπει να κοπιάσεις και να τους γυμνάζεις σωστά και καθημερινά. Αν κλέβεις, αποτέλεσμα δεν θα δεις, Αν όμως κάνεις 3 σωστά σετ κοιλιακών, ακόμα και μερικά μετά τη γυμναστική η διαφορά θα είναι αισθητή στο σώμα σου. Το ίδιο και με τα παχάκια στα πλάγια. Αν δεν ιδρώσεις, δεν θα τα λιώσεις. Απαιτείται τουλάχιστον μια ώρα αεροβικής άσκησης καθημερινά για να εξαφανιστούν. Όταν γυμνάζεσαι, θα πρέπει να γυμνάζεσαι αληθινά. Κλείσε το κινητό, απενεργοποίησε το σταθερό και αν μπορείς γυμνάσου μόνη χωρίς τις κολλητές».

Η διατροφή της Μέγκαν πριν από κάποια ταινία ή πρεμιέρα: πριν από κάθε πρεμιέρα η Μέγκαν προσπαθεί να τρέξει το μεταβολισμό της. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 γεύματα και 3 ενδιάμεσα σνακ (φρούτο κατά προτίμηση).

Τα γεύματα δεν πρέπει να είναι τεράστια ως μερίδες αλλά ούτε και και πολύ μικρά. Το κλειδί είναι να μην πεθαίνεις στην πείνα και να μην αφήνεις πολλές ώρες ανάμεσα σε κάθε γεύμα και σνακ γιατί έτσι ο μεταβολισμός επιβραδύνεται.

Ταυτόχρονα, μην κόβεις εντελώς τα λιπαρά αλλά κατανάλωσε φυσικά λιπαρά την ενέργεια των οποίων μπορείς να χρησιμοποιείς όσο γυμνάζεσαι.

Καλά λιπαρά θα βρεις για παράδειγμα στο γιαούρτι 2% ή το ελαιόλαδο. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υδατάνθρακες που έχεις ανάγκη και οι οποίοι καλό είναι να προέρχονται από φρούτα και λαχανικά.

Δείτε επίσης πως να χάσετε εύκολα κιλά σύμφωνα με τις δίαιτες των celebrities!

Κλόε Καρντάσιαν: Έκοψε το πιο αγαπημένο μας φαγητό και έχασε 5 κιλά!

Μοιάζει σαν ψέμα αλλά η Κλόε Καρντάσιαν έκοψε το πιο αγαπημένο μας φαγητό και έχασε 5 κιλά! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Κλόε Καρντάσιαν έχει καταφέρει να αλλάξει τελείως την εμφάνισή της και από το «ασχημόπαπο» της οικογένειας, όπως την αποτελούσαν πολλά ΜΜΕ, έχει γίνει πραγματικός κύκνος.

Πιο συγκεκριμένα, έχει χάσει περισσότερα από 20 κιλά, με την ίδια να παραδέχεται ότι τα 5 – 6 τελευταία ήταν εκείνα που την ταλαιπώρησαν περισσότερο. Ακόμα και μετά τη γέννηση της κόρης της, Τρου, κατάφερε να επιστρέψει αμέσως στα κιλά της, προς έκπληξη όλων.

Το μυστικό της; Έκοψε τα γαλακτοκομικά! «Μέσα σε ενάμιση μήνα, έχασα πέντε κιλά απλά και μόνο επειδή έκοψα τα γαλακτοκομικά, χωρίς να κάνω τίποτε άλλο διαφορετικό και αυτό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Η επιδερμίδα μου έγινε πιο καθαρή, είχα περισσότερη ενέργεια, δεν ήμουν πια πρησμένη. Αν φάω τώρα γαλακτοκομικά αμέσως αναστατώνεται το στομάχι μου και νιώθω πιο νωθρή», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Σωθήκαμε! Αυτό είναι το τρόφιμο που εξουδετερώνει τις θερμίδες από τα σουβλάκια!

«Θέλω να έχω πάντα υγιεινές επιλογές όταν πεινάω. Παλιότερα όταν είχα μια λιγούρα προτιμούσα να φάω ένα μπισκότο από το να κόψω μερικά λαχανικά, τώρα όμως δεν έχω τέτοιες δικαιολογίες. Στο ψυγείο μου έχω πάντα κομμένες φέτες καρπούζι ή ανανά. Επίσης λατρεύω τα μούρα. Σαν σνακ μπορεί να επιλέξω κάποιο γκουρμέ αλλαντικό. Και φτιάχνω ατομικά σνακ από χούμους που μπορώ να πάρω και μαζί μου για το δρόμο. Αγοράζω μόνο βιολογικά προϊόντα και αυτό το οφείλω στην Κόρτνεϊ! Τα Σαββατοκύριακα πηγαίνουμε με τα παιδιά σε τοπικές λαϊκές αγορές και ψωνίζουμε», εξήγησε.