Η Ελευθερία Ρήγου αποκάλυψε πώς έχασε τα 30 κιλά

Τι είπε για την εικόνα της η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελευθερία Ρήγου αποκάλυψε πώς έχασε τα 30 κιλά

Η Ελευθερία Ρήγου σε μία απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχασε συνολικά 30 κιλά τα τελευταία χρόνια, αλλάζοντας δραματικά την εικόνα της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα κιλά που πήρε αλλά και στην προσωπική της ζωή και στο πώς αυτή έχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια.

Για το σωματότυπό της μίλησε σε συνέντευξη της και η Αντελίνα Βαρθακούρη χωρίς κανένα κόμπλεξ. Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Άνοιξε το τηλεοπτικό κανάλι Mega. Σε παρακολουθείς στις επαναλήψεις των σίριαλ που συμμετείχες;

Ναι, άνοιξε και χαίρομαι πολύ γι' αυτό, είχα στεναχωρηθεί που είχε κλείσει. Στις επαναλήψεις δε με βλέ­πω, γιατί δεν μπορώ να το συντονίσω, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Άν­θρωποι που έχουν δει τα σίριαλ μου, με θυμούνται ακόμα, που σημαίνει ότι κάτι καλό έχω κάνει σε αυτά, δηλα­δή έχω αφήσει το στίγμα μου.

Λόγω των κιλών που είχες πάρει, είχε αλ­λάξει η εικόνα σου.

Ναι, εντάξει... παρ' όλα αυτά, με βρίσκουν άν­θρωποι στο δρόμο και μου λένε: «Είσαι η Ελευ­θερία που ξέραμε, μπράβο σου κούκλα μου». Τώρα πια είμαι ίδια, αλλά το παλεύω ακόμα με τα κιλά μου. Έχω χάσει συνολικά 30 κιλά, πήρα τα 5... Πάντα κάνω ένα μικρό αγώνα με τα κιλά μου. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, όπως και στη ζωή, αλλά τώρα πια δεν έχω κανένα άγχος, καθόλου.

Μας κρατάς κρυφή την προσωπική σου ζωή ή δεν υπάρχει κάτι;

Δεν υπάρχει λόγος να μάθει κανείς κάτι για την προσωπική μου ζωή, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν.

Στο μέλλον δεν σκέφτεσαι να ξαναπαντρευτείς;

Αυτό, αν συμβεί, γιατί να ενδιαφέρει κάποιον, σε σχέση με τη δουλειά και την πορεία μου μέχρι τώρα; θέλω να προβάλλομαι περισσότερο μέσα από τη δουλειά μου και όχι μέσα από την προ­σωπική ζωή μου. Το θέμα των κιλών μου ήθελα να το βγάλω προς τα έξω και να το επικοινωνήσω, γιατί πιστεύω ότι απασχολεί περισσότερους ανθρώπους, όπως πιστεύω ότι βοήθησε κάποιους ανθρώπους. Το θέμα της προσωπικής μου ζωής δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το επικοινωνήσω. Είναι ευλογία να έχεις έναν πραγματικό σύντροφο, αλλά να ονοματίσω ή να χαρακτηριστώ ότι αυτή την εποχή έχω ένα σύντροφο δεν είναι κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικό.

Ο γιος σου είναι αυστηρός στην κριτική του μαζί σου σε ό,τι αφορά στα προσωπικά σου;

Δεν συζητάμε τα πάντα με το γιο μου, αλλά έχουμε μια τόσο καλή σχέση, ώστε να μπορώ να συζητάω πράγματα μαζί του, χωρίς φόβο και πάθος. Είμαι νέος άνθρωπος και μπορώ χωρίς κόμπλεξ να δη­μιουργήσω μια σχέση.

Ζητάς τη γνώμη του;

Ζητάω τη γνώμη του σε κάποια θέματα που αφορούν την οικογένεια. Πάντα κάνουμε συζητήσεις, υπάρχει επι­κοινωνία.

Επαγγελματικά υπάρχει κάτι που ετοιμάζεις;

Υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω και να τα πω αν δεν είναι σίγου­ρα. Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά ποτέ δεν παύουμε να ελπίζου­με. Το ναπάψω να προσπαθώ είναι ίσως ο μεγάλος φόβος μου, αλλά κι αυτό δεν εί­ναι κάτι συγκεκριμέ­νο.