Έχασε 8 κιλά τρώγοντας 3 συγκεκριμένα γεύματα - Έτσι "ξεφούσκωσε" η Έλενα Παπαρίζου

Πώς έπεσε ο αριθμός στην ζυγαριά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έχασε 8 κιλά τρώγοντας 3 συγκεκριμένα γεύματα - Έτσι

Μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα η Έλενα Παπαρίζου, η οποία είναι αρκετά ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να απαντήσει με τον δικό της αφοπλιστικό τρόπο στις κακές κριτικές.

Μια από αυτές αφορά την εμφάνισή της, μιας και η τραγουδίστρια, όπως κι όλες οι γυναίκες, έχει μερικά σκαμπανεβάσματα στα κιλά της, με την ίδια ωστόσο να μην δίνει σημασία σε τέτοια πράγματα και πολύ καλά κάνει.

Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό είναι εμφανώς αδυνατισμένη (δείτε εδώ μια πρόσφατη εμφάνισή της με "καυτό" τζιν σορτσάκι) και εμείς σας έχουμε μερικά tips που ακολουθεί τόσο στην γυμναστική όσο και στην διατροφή της.

Πώς η Έλενα Παπαρίζου έχασε 8 κιλά

FITNESS TIP: “Η γυμναστική με καταπιέζει” λέει εκείνη και επιλέγει το περπάτημα στη φύση και το ελαφρύ τρέξιμο – έτσι ή αλλιώς η πίστα είναι το δικό της... γυμναστήριο, όπου χάνει πόντους και διασκεδάζει παράλληλα. Έχει κόψει το αλάτι στο φαγητό της, αποφεύγοντας έτσι τα φουσκώματα, αντικαθιστώντας το με μπαχαρικά και μυρωδικά. Το μυστικό της; Προσθέτει κουρκουμά στα πιάτα της που εμποδίζει τη συσσώρευση λίπους μετά το αδυνάτισμα, ενισχύοντας την απώλεια πόντων.

DIET TIP: Τρέφεται υγιεινά χωρίς να στερείται, τρώγοντας 3 γεύματα τη μέρα, που απέχουν μεταξύ τους 6 ώρες, τα οποία καταναλώνει αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός της. Αποφεύγει τα σνακ ενδιάμεσα, ενώ οι ποσότητες είναι στο μέγεθος μιας παλάμης, με την πρωτεϊνη να έχει την τιμητική της σε πιάτα με μπόλικα λαχανικά. Το μυστικό της; Τρώει αργά και σταθερά.

Πώς η Έλενα Παπαρίζου έχασε 8 κιλά

Η αποκάλυψη της για τις πλαστικές

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και στην Θεοφανία Ανδρονίκου – Βασιλάκη παραχώρησε πρόσφατα η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το πως περιποιείται την εικόνα της, ενώ πριν μερικές μέρες απάντησε και για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της.

Η Έλενα Παπαρίζου πώς περιποιείται τον εαυτό της, το πρόσωπό της, το σώμα της;

Εννοείται ότι προσπαθώ να κοιμάμαι όσο περισσότερο γίνεται. Δεν πάω σε γυμναστήριο, αλλά μου αρέσει πολύ να περπατάω. Αυτό που φροντίζω, είναι να τρώω πολλά γεύματα και τουλάχιστον ένα φρούτο την ημέρα. Επίσης, δεν ξεχνάω ποτέ να καθαρίζω το πρόσωπό μου και οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις τι γνώμη έχεις;

Κάνω baby botox προς το παρόν, γιατί ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω, δυστυχώς!

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για την εικόνα της