Το βάζει σε κάθε γεύμα της για να μένει χορτάτη χωρίς να τρώει πολύ - Το μυστικό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για να έχει κορμί "φέτες"

Έτσι δεν παίρνει κιλά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε τα... χέρια με το STAR και από τη νέα σεζόν θα είναι η οικοδέσποινα στο «Shopping Star», οπότε οι διακοπές της φέτος έχουν άλλη... αξία, χωρίς επαγγελματικά άγχη και αγωνίες (δείτε εδώ την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ανάρτησή της από τα γυρίσματα) . Σαντορίνη, Κουφονήσια και Μύκονος την υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες και οι λουόμενοι ζήλεψαν την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Μερικά από τα διατροφικά της μυστικά; Το μοντέλο μιλώντας στο YOU αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες που την βοηθούν να διατηρείται στα ίδια κιλά, χωρίς να ταλαιπωρείται.

Τα μυστικά διατροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Βασική της αρχή, δεν θέλει να μετράει θερμίδες, αφού όπως λέει: «όταν τρώμε υγιεινά δεν έχουν σημασία»... Τρώει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κάθε 3 - 4 ώρες και πάντα βάζει πρωτεϊνη στο φαγητό της, γιατί την κρατάει χορτάτη. Έτσι για παράδειγμα, μπορεί να φάει γιαούρτι με βρόμη και ένα φρούτο ή μία ομελέτα με λίγο μαύρο ψωμί και μανιτάρια, γαλοπούλα, πιπεριές.

Δείτε επίσης: Ροζ φόρεμα με έντονο ντεκολτέ και φουσκωτά μανίκια - Καμία σχέση με την Καγιά το πρώτο outfit της Παπαγεωργίου για το Shopping star

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σώμα
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι topless φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram

Την Κυριακή 7/8 μάλιστα, προχώρησε σε μία ανάρτηση η οποία έκανε μεγάλο χαμό αφού τα σχόλια, τα like και οι αντιδράσεις δεν είχαν τελειωμό.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, πόζαρε με ένα ριγέ σορτσάκι στην κουζίνα του σπιτιού που έμεινε, κρατώντας ένα πιάτο με φρούτα στα χέρια της, καλύπτοντας το στήθος της, καθώς δεν φορούσε ούτε μπλούζα, αλλά ούτε και εσώρουχο.

Δείτε επίσης: Σαν γοργόνα κάτω από το νερό με το μικροσκοπικό της μπικίνι - Πανζουρλισμός με την φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τη Μύκονο