Tραγωδία Mall: Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση! Η 40χρονη δεν πέθανε από την πτώση! Η αποκάλυψη-βόμβα! (βίντεο)

Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα!

Tραγωδία Mall: Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση! Η 40χρονη δεν πέθανε από την πτώση! Η αποκάλυψη-βόμβα! (βίντεο)

Αποκάλυψη-βόμβα για την τραγωδία στο Mall! Μία νέα μαρτυρία φέρνει ανατροπή στην υπόθεση, αφού γίνεται γνωστό πως η 40χρονη δεν πέθανε ακαριαία μετά την πτώση της από τον τρίτο όροφο του εμπορικού!

Τα νέα στοιχεία έρχονται να ανατρέψουν τα όσα ξέραμε. Διαβάστε παρακάτω...

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR προβλήθηκαν δηλώσεις μαρτύρων που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Μία δήλωσε αλλάζει τα δεδομένα με το θάνατο της 40χρονης, η οποία δεν πέθανε ακαριαία! Συγκεκριμένα η κοπέλα που ήταν παρούσα στο περιστατικό είπε: «Ήταν ένας γιατρός και της είπε "αν καταλαβαίνεις κούνα το κεφάλι σου" και εκείνη το κούνησε»!

Στο σημείο ήταν και η μουσικοσυνθέτης Φωτεινή Δάρρα, η οποία δήλωσε: «Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, προχώρησα λίγο και είδα τη γυναίκα στο πάτωμα. Είδα να τρέχει ο σεκιούριτι στο σημείο».

Δείτε το σημείο στο οποίο έπεσε η 40χρονη γυναίκα εδώ:

Τραγωδία Mall: Αυτό είναι το σημείο που έπεσε νεκρή η 40χρονη!

Τραγωδία Mall: Σε αυτοκτονία καταλήγουν οι αρχές! Το τηλεφώνημα που την ώθησε στον θάνατο

Σε αυτοκτονία, μάλλον, αποδίδουν μέχρι στιγμής οι αρχές την τραγωδία που έλαβε χώρα στο Mall! - Το τηλεφώνημα που ώθησε την γυναίκα στον θάνατο

Τα αίτια της τραγωδίας με την πτώση και τον θάνατο γυναίκας μέσα στο Mall στο Μαρούσι την Τετάρτη το βράδυ αναζητά η αστυνομία. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως δείχνει η πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως δευτερόλεπτα πριν την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει στο κενό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:50 όταν μία γυναίκα, περίπου 40 ετών, έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου στο κενό. Αμέσως διακομίσθηκε στο ΚΑΤ όπου άφησε και την τελευταία της πνοη.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα με την μικρή της κόρη που πόσταρε αμέσως μετά μία μαύρη εικόνα «Ο Θεός να βάλει το χέρι του» έγραψε.

Τραγωδία Mall: Σε κατάσταση σοκ γνωστή τραγουδίστρια! Είδε την γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο!

Τέλος τη θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού καταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εξέφρασε η Lamda Development, με ανακοίνωσή της.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr