Επίθεση με βιτριόλι: Ξανά απούσα θα είναι η κατηγορούμενη από το δικαστήριο - Αυτή είναι η πρόθεσή της

«Ακόμα και σήμερα παίρνει χαρά από την πράξη της»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με βιτριόλι: Ξανά απούσα θα είναι η κατηγορούμενη από το δικαστήριο - Αυτή είναι η πρόθεσή της

Ούτε στο δεύτερο δικαστήριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (30/9) σκοπεύει να εμφανιστεί η κατηγορούμενη που επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι. Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα αλλά και τον δικηγόρο της Ιωάννας, Απόστολο Λύτρα, νομικά έχει το δικαίωμα.

Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε πως σίγουρα υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από αυτό.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την κατηγορούμενη

«Αυτό που θέλω να γίνει σαφές είναι ότι είναι δικαίωμά της, δεν κάνει κάποια παρανομία. Της δίνει ο νόμος το δικαίωμα και να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο της.

Στην περίπτωση που εμφανιστεί το κλίμα θα είναι βαρύ από τους παρευρισκόμενους και τους δημοσιογράφους, θα εμφανιστεί το πρόσωπό της. Η πρόθεσή της είναι ακριβώς αυτή, να μη δείξει το πρόσωπό της, να μην εκτεθεί.

Η τακτική της είναι αυτή. Ενδεχομένως θα έρθει μόνο στην απολογία της, να δεχτεί κάποιες ερωτήσεις. Δεν είναι ούτε τότε η παρουσία της υποχρεωτική.

Ακόμα και σήμερα η κατηγορούμενη παίρνει χαρά από την πράξη της, αυτή είναι η άποψή μου» κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας. Κατά της κατηγορούμενης ξέσπασε στο μεταξύ και η Ναταλία Γερμανού.

Η αντίδραση της κατηγορούμενης μετά την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το πρωί της Δευτέρας (20/9), η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που κατάφερε να επιβιώσει την επίθεση με βιτριόλι, παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τον «Γολγοθά» που ζει από τη μέρα που η ζωή της άλλαξε.

Το Πρωινό αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της κατηγορούμενης στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μην προαυλιστεί και να παραμείνει στο κελί της προκειμένου να παρακολουθήσει όλη τη συνέντευξη της Ιωάννας.

Στη συνέχεια, την επισκέφθηκε στη φυλακή ο αδερφός της και σύμφωνα με πηγές του ΑΝΤ1, του αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο την ημέρα της δίκης.