Άγιος Νικόλαος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον τουρίστα που αγνοούνταν!

Βρέθηκε σε παραλία...

Άγιος Νικόλαος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον τουρίστα που αγνοούνταν!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το τουρίστα που αγνοούνταν στον Άγιο Νικόλαο. Τι λένε οι πληροφορίες;

Ο 47χρονος Ρώσος βρισκόταν στη περιοχή για διακοπές με την οικογένειά του, αλλά χάθηκαν τα ίχνη του και οι συγγενείς του κάλεσαν την αστυνομία.

Μετά από έρευνες που έγιναν, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, κοντά σε παραλία στην Αμμουδάρα του Αγίου Νικολάου.

Θρήνος στην Κρήτη! 42χρονος τουρίστας πέθανε μέσα στο πλοίο!

Σύμφωνα με το e-kriti.gr, ο Ρώσος τουρίστας πιθανότατα απεβίωσε από παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε χρόνια πρόβλημα υγείας. Όλα θα ξεκαθαρίσουν ωστόσο μετά την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Θρίλερ με άσχημο τέλος στο Πάπιγκο! Νεκρός ο 26χρονος τουρίστας!

Θρίλερ με άσχημο τέλος στο Πάπιγκο, με τον 26χρονο Βρετανό τουρίστα να εντοπίζεται νεκρός!

Οι ομάδες διάσωσης τον έψαχναν στην περιοχή!

Νεκρός εντοπίστηκε από διασώστες σήμερα το απόγευμα ο 26χρονος Βρετανός τουρίστας σε απόκρημνη χαράδρα κοντά στην κορυφή Αστράκα, στο Πάπιγκο.

Λόγω του δύσβατου εδάφους η επιχείρηση για την ανάσυρσή του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θα ξεκινήσει αύριο το πρωί για την ασφάλεια των διασωστών.

Δράμα: Άνδρας καταπλακώθηκε από μαρμάρινο όγκο και πέθανε!

Τα ίχνη του 26 χρόνου χάθηκαν την Κυριακή όταν αναχώρησε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Κόνιτσα.

Πηγή: iefimerida.gr

Θρίλερ: Πυροβολισμοί με νεκρoύς έναν άνδρα και δύο παιδιά!

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Ντόρντρεχτ της Ολλανδίας, το βράδυ της Δευτέρας, όταν έπεσαν πυροβολισμοί. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία με 3 νεκρούς.

Η αστυνομία κάνει λόγο για νεκρούς από τους πυροβολισμούς στην πόλη της Ολλανδίας, αν και δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις για τον αριθμό των θυμάτων. Τα ολλανδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 3 νεκρούς, από πυροβολισμούς που έπεσαν σε σπίτι.

Νεκροί 1 άνδρας και 2 παιδιά

Σύμφωνα με το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS, στο σπίτι βρέθηκαν τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς, ένας άνδρας και δύο παιδιά. Επίσης, μια τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία δεν έχει κάνει ανακοινώσεις για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος ή τον αριθμό των δραστών.

Πηγή: iefimerida.gr